Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
16 јули 2024
Мислења
149
Поени од реакции
176
Nakon svih ovih godina, prepunih tvoje nepresušne zavisti, otrovnih komentara i hejta kakav nijedan forum nije doživio, došao si konačno do svog "trijumfa". Bravo! Tvoje pravo lice sada je kristalno jasno – mali, jadan, ogorčen čovjek, čije se postojanje svodi na pljuvanje tuđih uspjeha i zadovoljstvo u tuđim "padovima". Tvoj životni vrhunac, zar ne?

Ja sam LIČNO odlučio da zabranim postavljanje bilo kakvih IPTV linkova i sadržaja koji nisu u skladu sa zakonom. Da razjasnim odmah – ne zato što me neko jurio, kucao na vrata ili prijetio. Da hoću, sutra bih taj isti forum podigao, kao i bezbroj puta prije. Ali više mi nije stalo. I znaš li zašto? Jer više ne vidim smisao ulagati trud za "ljude" poput tebe – parazite koji samo čekaju priliku za mržnju i kritiku.

Godinama si pljuvao po forumu, a u isto vrijeme imao po deset računa i visio na njemu više nego iko drugi. Licemjerstvo na vrhuncu!

A za koga sve ovo? Za takve poput tebe? Za one koji su koristili forum samo da pokradu liste i servere, a onda nestanu? Ili za treću kategoriju – prave članove, one koji su nesebično doprinosili, širili znanje i ulagali trud? Njih mi je zaista žao, jer su oni jedini pravi gubitnici u ovoj priči.

Ne smijem zaboraviti ni ljude koji su nesebično donirali, pomagali da se pokriju troškovi servera i domena – dok si ti, naravno, samo sjedio, čekao i pisao jadne komentare. Njima dugujem zahvalnost. Tebi? Ništa.

Na kraju, moram spomenuti admin tim, moderatore i sve one koji su bili stub ovog foruma. Tvoj hejt nije bio usmjeren samo na mene – ti si pljunuo i na njihov trud i doprinos. Čestitam ti na toj "pobjedi".

Da zaključim: ovo je bila isključivo moja odluka. Niko me nije natjerao, niti mi je iko mogao narediti. Ti i tvoji "hejterski saveznici" ste možda uspjeli doći na svoje, ali neka ti to bude jedina radost u životu. Nadam se da ćeš uživati u svom bijednom, praznom svijetu, ispunjenom mržnjom i zavišću, jer bolje i ne zaslužuješ.

Ovo je moj posljednji post, ne samo na ovom forumu već na bilo kojem drugom.

Svim poštenim i iskrenim članovima, kako ovog tako i svih ex-YU foruma, želim svu sreću i sve najbolje u životu. Vi ste razlog zašto je ovo trajalo toliko dugo. Hvala vam!
Pozdrav Elmu duzan sam ti na ovaj post odgovorit.Druzili smo se davno kratko,spojio nas Korejac na njegov nagovor aj pomislio.
Ostalog se sjecas valjda nisam ti htio dat nesto veliko i poceo sou.Godinama si vredao na sve nacine cak si me uspio i uklopit u nazive listi i tako dalje i tako dalje.
Pokusavao da me privuces k sebi, a ja te fino ignor.I kad ono vidim poruka opa i sad kad citam ovo gore i u poruci koju cu ti stavit da vidis ponovo,nije mi jasno sta ti uopste zelis od mene.Sad vise sigurno nista to mi jasno hahahaa.
Автоматски споено мислење:

Imam osjecaj, da ovo prelazi u mali rat izmedju nas. Ajmo da malo svi skupa stanemo na loptu i smirimo situaciju?
Neznam sta su se okomili na mene meni ovo smijesno,ja nastojim ne koristit ono sta imam i suzdrzavam se koliko mogu i na fin nacin im odgvaram al badava ulijecu ko osice i love se sami u mrezu.Znas sta me boli recimo kobac spominje kopilad srpsku a na njihovom forumu moli za liste .Ja imam puno Srba za prijatelje Hrvat sam i nemam nikakav probljem sa ljudima budi covjek vjera,nacionalnost nije bitnaJa imam prijateljje po cijelom svijetu..Volim se zezat volim salu volim .malo akcije al brrate mili na ovaj nacin ic.

Последно уредено:
Член од
19 декември 2018
Мислења
45
Поени од реакции
149
Pozdrav Elmu duzan sam ti na ovaj post odgovorit.Druzili smo se davno kratko,spojio nas Korejac na njegov nagovor aj pomislio.
Ostalog se sjecas valjda nisam ti htio dat nesto veliko i poceo sou.Godinama si vredao na sve nacine cak si me uspio i uklopit u nazive listi i tako dalje i tako dalje.
Pokusavao da me privuces k sebi, a ja te fino ignor.I kad ono vidim poruka opa i sad kad citam ovo gore i u poruci koju cu ti stavit da vidis ponovo,nije mi jasno sta ti uopste zelis od mene.Sad vise sigurno nista to mi jasno hahahaa.

Neznam sta su se okomili na mene meni ovo smijesno,ja nastojim ne koristit ono sta imam i suzdrzavam se koliko mogu i na fin nacin im odgvaram al badava ulijecu ko osice i love se sami u mrezu.
I jedan i drugi ste isti.Banirao me bezveze na godinu dana-kao da ja njegove liste s vip grupe šeram drugima hahahaha ---objavio hrpu alata itd na njegovom forumu i svejedno me jebao..Ja pratio forum s drugog profila tak da sam bil upučen u sve.Skeniram nekih 10 godina tak da mi liste najmanje bitne u svemu ovome.--da hoču naši serveri padaju ko kruške jedan po jedan----- :) Ko me traži liste dobije,nema nikakvih problema.Al neki alati koje koristim nisu za javnost.

Член од
16 јули 2024
Мислења
149
Поени од реакции
176
I jedan i drugi ste isti.Banirao me bezveze na godinu dana-kao da ja njegove liste s vip grupe šeram drugima hahahaha ---objavio hrpu alata itd na njegovom forumu i svejedno me jebao..Ja pratio forum s drugog profila tak da sam bil upučen u sve.Skeniram nekih 10 godina tak da mi liste najmanje bitne u svemu ovome.--da hoču naši serveri padaju ko kruške jedan po jedan----- :) Ko me traži liste dobije,nema nikakvih problema.Al neki alati koje koristim nisu za javnost.
A jok to prosto nije istina ja nit prodajem ista i nikad nisam,nit sam stavio javno ijednu listu il unistio,nit jedan alat nikad nisam stavio.
A godinama sam pomagao ljudima do onog trenutka kad je sve pocelo bit javno i vidio da nema vise smisla.Vise manje sve izade javno exploit 2 godine nije bio javan,net apk vise od godinu.I izaslo van rezultat rasturili sve na telegramu.Dvije godine su svi paneli bili na pladnju ulazi.Bio je raj sta se tice toga.
Ja se i dan danas druzim al uskim brojem ljudi oko 40.Vise manje smo prijatelji i ne zamaramo se previse oko tih stvari,razgovaramo o svemu.Salimo se,druzimo,zezamo nismo optereceni sa glupostima.Danas svi imaju sve tako badava ti postavis sta hoces ovdje nit ti to ko cijeni a bogme i rijetki da uopste to otvaraju sta je javno.
Si poslao tu jednom crnu udovicu i asterix i sta te poslije pitao dali imas koju visekonekcijsku necemo sad ime spominjat al vidis nikad dosta.I onda ti takvi frajeri ovdje vrijedaju i prave se velike face

Последно уредено:
Член од
19 декември 2018
Мислења
45
Поени од реакции
149
A jok to prosto nije istina ja nit prodajem ista i nikad nisam,nit sam stavio javno ijednu listu il unistio,nit jedan alat nikad nisam stavio.
A godinama sam pomagao ljudima do onog trenutka kad je sve pocelo bit javno i vidio da nema vise smisla.Vise manje sve izade javno exploit 2 godine nije bio javan,net apk vise od godinu.I izaslo van rezultat rasturili sve na telegramu.Dvije godine su svi paneli bili na pladnju ulazi.Bio je raj sta se tice toga.
Ja se i dan danas druzim al uskim brojem ljudi oko 40.Vise manje smo prijatelji i ne zamaramo se previse oko tih stvari,razgovaramo o svemu.Salimo se,druzimo,zezamo nismo optereceni sa glupostima.Danas svi imaju sve tako badava ti postavis sta hoces ovdje nit ti to ko cijeni a bogme i rijetki da uopste to otvaraju sta je javno.
Si poslao tu jednom crnu udovicu i asterix i sta te poslije pitao dali imas koju visekonekcijsku necemo sad ime spominjat al vidis nikad dosta.I onda ti takvi frajeri ovdje vrijedaju i prave se velike face
Prodavao jesi-ulazak u vip grupu itd....Sad je to nebitno.Ko me traži podjelim listu i to je to.

Член од
16 јули 2024
Мислења
149
Поени од реакции
176
Prodavao jesi-ulazak u vip grupu itd....Sad je to nebitno.Ko me traži podjelim listu i to je to.
Jes prodavao naivnim koju su placali,ova slika ispod ce ti reci sve on je to zvao fikcija,a nije zna zastitit ni sebe samog ubiti i nije mogao nema nacina kako kaze moj drug iz Australije hahahaaa.
Rezultat znas i sam sve na pladnju,al ipak smo bili fer i nismo mu ukrali tu fikciju i izbacili ga van

I sve to zbog pisljivog IPTV:facepalm:
Zalosno!
Stvarno zalosno,oko toga je sve jedna velika laz.Al necemo vise o tome strasnu puno ih uslo iz sijene proucavaju zabava gotova .

Последно уредено:
Член од
19 декември 2018
Мислења
45
Поени од реакции
149
Jes prodavao naivnim koju su placali,ova slika ispod ce ti reci sve on je to zvao fikcija,a nije zna zastitit ni sebe samog ubiti i nije mogao nema nacina kako kaze moj drug iz Australije hahahaaa.
Rezultat znas i sam sve na pladnju,al ipak smo bili fer i nismo mu ukrali tu fikciju i izbacili ga van

Stvarno zalosno,oko toga je sve jedna velika laz.Al necemo vise o tome strasnu puno ih uslo iz sijene proucavaju zabava gotova .
Pa probali ste hakirati forum,al vam nije baš išlo :busi:

Член од
3 февруари 2021
Мислења
8
Поени од реакции
2

ти толико лажеш и петљаш да ни сам више не знаш шта си рекао а ми који смо мало дуже у овоме знамо колики си лицемјер, лажов и гњида. Покојни Саскон је то такође знао зато те је и избацио одавде као што су те избацили са свих форума гд‌је си био.

Член од
16 јули 2024
Мислења
149
Поени од реакции
176
ти толико лажеш и петљаш да ни сам више не знаш шта си рекао а ми који смо мало дуже у овоме знамо колики си лицемјер, лажов и гњида. Покојни Саскон је то такође знао зато те је и избацио одавде као што су те избацили са свих форума гд‌је си био.
I kome sad vjeovat tebi il ovom sta ti lajkao i na pm poslao poruku hahaaa.Sve ti je ovdje bila fikcija,da ti prepisku ne posaljem.Nemoj se zakopavat ak neznas istinu sta smo dogovorili nebi o tome fino ti napisao tamo citaj nije red.

Член од
3 февруари 2021
Мислења
8
Поени од реакции
2
:facepalm:

1733661460698.png

претиш? и наравно опет лажеш као и увек ... никад човека од тебе

Член од
11 декември 2019
Мислења
111
Поени од реакции
224
Molio bih Admine i moderatore da vide sa koje ip adrese pise sa mog nick prvo ja sam i BiH a neko se zeli prestaviti u moje ime i nekoga napadati vidim da pise sa mog nick ekavskim a ja pisem ijekavskim.
Znaci gospodine dsuki ja sam iz BiH mislim nemam protiv vas nista
ZNACI ja ovo gore reagovao neko sa mog nick to radi ja ti se izvidjajem da taj kobac67 nisam ja sam kao sto rekoh iz BiH a ima clanova ovdje koji mogu da potvrde.Stvarno je taj necovjek sto se krije iza mog nicka.
Ovo sad tek vidjeh i odma sam reagovao.

Attachments

Kajgana Shop

На врв Bottom