Ne radi prijatelju više. Ako ima ko da radi neka pošalje mi u PP Hvala lp
Ne radi prijatelju više. Ako ima ko da radi neka pošalje mi u PP Hvala lp
Hvala . Mislio sam da je samo kod mene da ne radi. Ma snaći ćemo se nekako.Ne radi prijatelju više. Ako ima ko da radi neka pošalje mi u PP Hvala lp
Radi juce testirao ja i kolega,ne radi ova javna na tu komandu.
imas u PPPozdrav, pocnuvajki futbalskata sezona dali moze nekoj da prati edna lista so dobra slika za futbal
fala od napred
Sta smo malo nervozni pogledaj si datumti si testirao kokošaru hahahaha ne znaš se ni potpisati.... pravopis kao dijete od 7 godina.... stavi tu komandu koja radi .... nemaš pojma samo sereš i trkeljaš bzvz
Kako pogodio bravo,a ovaj di sam hahaaa.decko to si pokupio na telegraf
Da ali samo prve dve liste ti izbaci posle dobijas block. Nemoj da foliras ljude! To mozes kod onog konja ElmaKako pogodio bravo,a ovaj di sam hahaaa.
Sat prati na slici.Da ne fulas.
Ok za vikend cemo na malo moderniji nacin prikazat,pustit cemo ga 30 min da vidimo koliko ce ih ulovit,al sa ob.Nadam se da cu imat toliko vremena,a ti nemoj vredat Elmu niko vam nije kriv sta tamo zalazite.Da ali samo prve dve liste ti izbaci posle dobijas block. Nemoj da foliras ljude! To mozes kod onog konja Elma
Nikoga ja ne branim,samo bi jednom trebalo stat na loptu i prestat vrijedat.Prestari smo vec za te gluposti.suki sto branis elmu jesi ti njgov spijun onaj debil on ima samo korsiti od vas jer sve pogasio liste sada ce ti prodavati njegovo ajde idi lizi mu paptku ti i ostali koji ste kod njega
Nedavno si rekao da si programer i prodavao svoj skener a sad kukas da je elmu sve pogasioali mise snalazimo makar imamo i mi neki skener da skeniramo ja radim na ob2 i uspesno imam liste a taj elmu sve pogasio jel su ti tako bas budale jer sbe izabacise i zatvorise kao onaj ivan i jos njih e to je to kazi elmu da je stoka.