- Член од
- 25 февруари 2015
- Мислења
- 337
- Поени од реакции
- 572
Ne bih rekaoa ako sam ja autor?
Ne bih rekaoa ako sam ja autor?
poslato na pp i ocekujem da kazes da nema virusa i da ne ide sreperuNe bih rekao
imas velika ocekivanjaposlato na pp i ocekujem da kazes da nema virusa i da ne ide sreperu
Ma nego sta nego cu dati svima koje poznajemali ipak ces je podijeliti svojim vipovcima i probat ces je i sam
stara vijest a govorite da je virus da nebi drugi skenirali samo da bi vas neko molio za listeMa nego sta nego cu dati svima koje poznajem
Ne bih da te razocaram ali ovo je vec stara vijest
momcino nisam ja kriv sto nisi u toku jbg a za liste mene niko nikad nije morao da moli to si ti mene zamjenio sa nekim ... vise ne bih polemisao na tu temu jer si ocigledno opterecen nekim stvarima. Vozdricastara vijest a govorite da je virus da nebi drugi skenirali samo da bi vas neko molio za liste
sa telegrama nije osim ako je od danas na telegramu,sa teelgrama je drugacija scriptaTo je Python graber sa Telegrama, inače ,može se nešto izvući,nema virusa, radi ,ali imam ,mislio,nešto drugo
Jel ti to reklamiras- Сasual Dating ?ko zeli skriptu novu,na pp ,pojednostavljena radi 100% ,potvrdit ce clanovi kojima sam vec poslao,bez tog "dilberovog virusa"
sljaka ubija svaka castevo probajte
sreper brate, jesi li to ti?evo probajte