Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Moze nekoj da mi pomogne baram stabilen iptv server so kanali koj ne samo lista koj gledat 500 ljudi v isto vreme i ne kopirani kanali nestabilni koj kocat… ne se problem parite samo da bide uslogata stabilna i bez problemi. Fala vi

moze mi neko pomoci trazim stabilan iptv server sa kanalima koj nije lista koj gledaju 500 osobe istovremeno i ne kopirani kanali nestabilni koje baguju.. nisu problem pare samo da bude usloga stabilna i bez problema. Hvala vam
Prijatele stabilna iptv lista ne postoi... Toa sto sakas ti nema da go dobies i 100 listi da probas. Kaj iptv ne znaes koga ke pocne da zafrkava i li da prekine kanalot da ne funkcionira. Samo legalnoto e stabilno, a toa e A1, Telekom, Mtel i slicnite. Iptv ne e legalno i stabilnost ne ocekuvaj. Jas gi imam probano najkvalitetnite listi. Tvviet i red devil najkvalitetni balkanski, nordic, rapid najkvakitetni svetski i uste stotici kineski. Znaj deka stabilnost nema nikoj osobeno vo udarni termini kako sto e preku vikend derbi nekoe, koga ima liga sampioni ...

Prijatele stabilna iptv lista ne postoi... Toa sto sakas ti nema da go dobies i 100 listi da probas. Kaj iptv ne znaes koga ke pocne da zafrkava i li da prekine kanalot da ne funkcionira. Samo legalnoto e stabilno, a toa e A1, Telekom, Mtel i slicnite. Iptv ne e legalno i stabilnost ne ocekuvaj. Jas gi imam probano najkvalitetnite listi. Tvviet i red devil najkvalitetni balkanski, nordic, rapid najkvakitetni svetski i uste stotici kineski. Znaj deka stabilnost nema nikoj osobeno vo udarni termini kako sto e preku vikend derbi nekoe, koga ima liga sampioni ...
Ministra stalker portali koji pozivaju strimove sa udp ili flussonic servera su većinom stabilni i pouzdani!
Nema ih mnogo ali oni koji rade, rade dobro!

naravno da postoji mnogi serveri rade odlicno

Ministra stalker portali koji pozivaju strimove sa udp ili flussonic servera su većinom stabilni i pouzdani!
Nema ih mnogo ali oni koji rade, rade dobro!
Upravo gledam multi prenos na Arenasport kanalima i sve radi za 5 ,bez trazanja i stucanja.

Здраво на сите.Една молба до поискусните и тие кој би можеле да ми помогнат да ми пратат некоја М3U листа за користење исклучиво за своја потреба без давање на други и слични ситуации.Ако има некој вишак однапред му се заблагодарувам :)

Здраво на сите.Една молба до поискусните и тие кој би можеле да ми помогнат да ми пратат некоја М3U листа за користење исклучиво за своја потреба без давање на други и слични ситуации.Ако има некој вишак однапред му се заблагодарувам :)
Imas pm.Lp

Postavi nam ovde strim ,kanal sa tom rezolucijom obraduj clanove ili nabroj kanale koji emituju u toj rezoluciji .Inace je i poznatija kao 4K2K DCI 4K (DCI = Digital Cinema Initiatives) 17:9 ,mi sto pratimo na tv_u je 16:9.
E sada prijatelju ako ti ni ovo nije relevantno https://www.samsung.com/rs/tvs/tv-buying-guide/what-is-4k-tv/ onda svaka diskusija je bezpotrebna .

Последно уредено:
Може ли некој да ми даде ц линија со SKY IT да има streamrelay за тест на ден два.
Благодарам однапред.

Mozhe li neko da mi poshale c liniju koja ima SKY IT sa streamrelay za test na dan dva.
Hvala unapred.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom