Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jel tako? Da cu ti nekoliko primera....Neznam o cemu ti pricas ali Nordic radi kao Singerica .
u kojim lista ako nije tajnaSportKlub 4K se vec pojavijo i na inostranim listama tako da ......za ljubitelje tenisa i F1 ,dosao kao slag na tortu.
pa druze nemaju ti stranci direktne izvore svih svjetskih kanala, upadaju im backup-i kanala, ili jednostavno smanjili fps, ili nemaju vise taj izvor, itd itd.., pises im prigovor i vidis sta je u pitanju ako vec placas listu.Jel tako? Da cu ti nekoliko primera....
Rts 1 i hd i fhd rade u 25 fps a ranije bar jedan je bio u 50 fps..
Eleven sport pl 1 90% u tokom dana nema zvuka ....
Tv crna gora 2 ranije isao u 50 sad 25 fps..
Sport klub 3 rs koj je isao u 50 fps sad umesto njega ide sk hd....
Pise arena fight ide arena sport 7 ..
I tako dalje i tako dalje....
Home be lista kod kineza radi mnogo bolje za mnogo manje pare.
Pozz
Klinac se nabrijao na obaranje ruku haha, pa ču pogledat s njim.. Odličan film iz mladosti.Imas toga online drug, ako bi tako hteo gledati preko browsera....
Na brzaka mi izbacio dosta mesta na ovom probao ide i ima exyu titl.
Ima ga i u listama sigurno ,neko će se vec javiti ...![]()
Over the Top (1987) online sa prevodom
Lincoln Havk (Stallone) je težak kamiondžija koji se bočno bori sa...www.filmotip.com
dajem 200hvala na config radi odlicno ne zalim 100€
za tu svotu si mogao auto kupit i napit sehvala na config radi odlicno ne zalim 100€
Tako i meni vadi.. Bude i 1600 hitova kad stavim stari mac od prije 4 godine kojeg ima oko 3000. Pa da provjerim validne.. I to bez 100 eura hahadajem 200
PS
Koliko imas godina? 12?
Tako i meni vadi.. Bude i 1600 hitova kad stavim stari mac od prije 4 godine kojeg ima oko 3000. Pa da provjerim validne.. I to bez 100 eura haha
Ma nek se igra...