- Член од
- 24 септември 2019
- Мислења
- 2.478
- Поени од реакции
- 3.756
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
za veci ekran bi morao kod cerke i sina, oni prekrili pola zida ekranomJa ne slikam ni ovako ni onako, to sam rekao za pojedine sto slikaju stalno sa laptopa, a na njemu je i SD slika dobra, FHD i 4K dolazi do izrazaja na ekranima malo vecih dijagonala! Inace u mene je 50 inch TV, ne volim bas prevelikih dimenzija nisam navikao! A lap i komp ne koristim za kanale uopste! Zna se sta je predvidjeno za to u 21. vijeku!
Napisao sam jos sinoc za vrijeme utakmice ovaj komentar pa si mogao pored onih mnogobrojnih i jednu sliku kako izgleda na vecem ekranu kad imas takav izbor![]()
![]()
to tebi za uvo da zadeneKoga kitu.![]()
a, jel' to tebi treba lista nekaPa ljudi dosta slike sajite linkove slike to imas i na kablovsku
Nikad vise adresi na netu nego sad,ajd da ponovim jos jednom.Upratite vise servera i mac adresi,lako je naci od mladjih ljudi koji izlaze i zive zivot,taman da vi gledate kad oni izlaze.Normalno je da vam prekida kad gazda gleda ali zato i mnogo mnogo vremena preostaje za vas.Licno vise godina gledam nekoliko servera i redovno se obnavljaju pretplate,ne smetam ja njima ne smetaju oni meni,bitno je uskladiti tajming.Pa ljudi dosta slike sajite linkove slike to imas i na kablovsku
a nije te strah da ce macici zavrsiti kod nekog u TRx7hd
Автоматски споено мислење:
ultrontv
Автоматски споено мислење:
51
Poslacu ti malo kasnije programPozdrav svima dali zna neko kako da skeniram mac adrese i koji program treba imati
Mozw I menu programPoslacu ti malo kasnije program
i nije, da znasa nije te strah da ce macici zavrsiti kod nekog u TR
drustvo ugodan i lijep vikend svim clanovima Kajgane
Poslacu ti malo kasnije program
Poslacu ti malo kasnije program