Ima.. Nisi u toku.. Ali ćuva.. To je dobro, znaći da je ekipa prava.. Da se ćuva...zasto oaza nema svoju apk.![]()
![]()
Автоматски споено мислење:
Автоматски споено мислење:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ima.. Nisi u toku.. Ali ćuva.. To je dobro, znaći da je ekipa prava.. Da se ćuva...zasto oaza nema svoju apk.![]()
![]()
To, Oaza(sama riječ ) je ogranicenje do uzbuđenje.zasto oaza nema svoju apk.![]()
![]()
zasto oaza nema svoju apk.![]()
![]()
hvala na objasnjenju, stvarno nisam u tokuNisi u tokujasno je postavljen link u VIP delu i dato obaveštenje u svim delovima foruma log podaci na pm
Прегледај го приврзокот 284949
Ova je apk a gore je stb na slici kolege dux4....
Izvinjavam se administraciji sto nisam u spojčer žurba sorry
ma nemoj , svi znaju da je tvviet najbolja ( domaća ) lista pa evo sad i ti znaš , veliki pozdrav luclucuGradina je najgora lista sa 31 kanal filmskih unutra neki meni neznani lokalni jad i bijeda.Ja licno te nisam nikad gledao.Da ja kupujem sebi ti bi mi bio na zadnjem mjestu.Art je najbolja lista za njom je new.jiotv.be(vrhunski server),diogen,tsp.
To su top liste ostalo ne vredi nista.
Ova druga new.jiitv.be tvvijet je sranje ko da pljunes u ocean prema njoj po kvaliteti kanala necu u detalje.
To ti je lako da proveriš,naravno da nemaju al da se ne bi ovo pretvorilo u trač party proverišАвтоматски споено мислење:
jos najbolje sad, da te tri aplikacije imaju isti sadrzaj![]()
sta ces, kad sam stari namcorZbogom legendo
To ti je lako da proveriš,naravno da nemaju al da se ne bi ovo pretvorilo u trač party proveriš![]()