Cpu S905X3.....доволно...
A95X
Jel to je tvoja preporuka
Cpu S905X3.....доволно...
A95X
Jel to je tvoja preporuka
recuva...инсталирај..на компјутер....и пробај со deep sceningEkipa pomoć molim!Nestalo mi podataka na memorijskoj od mobitela,a kartica je ispravna.Kako spasiti podatke ima li mogućnosti?
Ko ti drma kavez ,ajde u pecinu dok neporaste trava,zivi u zabludi nemate pojma sta su pravi scaneri tu ste se uzjapirili zbog obicnog mac convertera koji vadi 30 posto servera ostali su nedostupni objavi sta imas zivot ide dalje vadice se kosto se uvijek vadilo i neoptuzujte druge ako vam je nesto procurilo iz vipa vas problem,za prave liste i panele nije ni potreban scaner i ti to sam znas
bandwidth filter po IP adresama ili grupi adresa... (filtriraš brzinu prometa)Дечки, дали е нормално јас кога гледам иптв преку бокс со wifi, кај децата кои се вклучени кабелски со рутерот пингот да се качува на 400. Приклучен сум на телеком со услуга до 12 мб/с, со старите бакарни жици. На speedtest ми покажува околу 10,5 мб/с.Некое решение да се решат домашните кавги .
тешко со Телеком со бакарните жици и магента......Дечки, дали е нормално јас кога гледам иптв преку бокс со wifi, кај децата кои се вклучени кабелски со рутерот пингот да се качува на 400. Приклучен сум на телеком со услуга до 12 мб/с, со старите бакарни жици. На speedtest ми покажува околу 10,5 мб/с.Некое решение да се решат домашните кавги .
Sturbucks1 mi poslao ovo neznam mozda neko da rastumaci narucito ovaj drugi link mi zanimljiv
P.S Dado brate nedaj se isprovocirati
http://iptv_url:port/portal.php?type=stb&action=get_profile&mac=
failure key: id":null,"name":null
success key: play_token
http://iptv_url:port/login.php?username=<<USER>>&password=<<PASS>>
success key: dashboard
failure key: Incorrect username or password! Please try again.
Evo nek se spali jedna od 8MB
Ko se sastavlja ili rastavlja Xeon druze nista meni jasno nije Imam ovaj cjeli panel ak je zbog togaeee to je to, jos da ga hteo sastaviti, sreci nigde kraja......ovako opet null....
meni isto nista nije jasno... ali ima se vremena, naucice se....Naletih na ovo pa reko da podjelim moze biti nekome od koristi.
*UNIVERSALLOGINSCAN
*Playlist Scanner 3.0
*UNIVLOGINSCANV3
*UNIVMACFULLV2
*MultiTarget_MultiMac2020
*UNIVERSAL MAC SCAN
*IPTV_Multi_Tool
*DualStalkerXC
*UniversalStalkerscanV2
*MADMAC2021
ave i svasta.rar
1 file sent via WeTransfer, the simplest way to send your files around the worldwe.tl
Автоматски споено мислење:
Ko se sastavlja ili rastavlja Xeon druze nista meni jasno nije Imam ovaj cjeli panel ak je zbog toga
Ja koliko sam skonto Burman(starbucks1)je glavni baja u selumeni isto nista nije jasno... ali ima se vremena, naucice se....