- Член од
- 27 февруари 2017
- Мислења
- 422
- Поени од реакции
- 844
pa da mu uvale neki jači virus od koroneMog'o si kod kineza duplo jeftinije proc![]()

nedaj se brate dado

pa da mu uvale neki jači virus od koroneMog'o si kod kineza duplo jeftinije proc![]()
od toga ni koronu ne mozes dobiti, kamo konfigurator ...Ma ja to formalno(lepo zvuci) malo da ga smeksam![]()
Bice dace on malo tvrdi pazar
![]()
mene ima i na sf/u i kod vijetnamaca, turaka, arapa i svuda, znaci ne pripadam ni jednoj odredjenoj grupi ili klanu .....Ti to hoces reci da nam je covjek namjerno podvalio scener, da vi sa SF imate sta gledati, smijesno al cekat cemo reakciju gospodina koji je to podijelio!
Автоматски споено мислење:
O kakvom pljuvanju pricas druze, loncici jos stoje nepolupani, al vidim da se trudis da ih polupas
burman je legenda ovakvih tema,kao i denis,sota,boki,saskon itd,ima ih jos da ne nabrajam dalje.istrajati ovolike godine je vec za respect.ponosan sam sto sam bio deoNe znam,ali znam ko je Burmann![]()
Dobro jutro svimaEMD All in one na 1 mjesec gratis, skinuti na EMD ili EMD Mediafire
Poslati email sa kojim ste se prijavili u aplikaciju! (prijavite se u EMD Scanner,Checker,Player pa se javite...)
p.s. pisat će Trial, ali vrijedit će 1 mjesec i biti će Full!
Svi koji se jave u sljedeća 3 dana , biti će im ukljućeno, a povratno ću javiti kada bude aktivirano!
- Ako je netko već prije testirao, slobodno se javi, isto će biti ukljućeno...
Sretni Vam predstojeći Blagdani!!!
pozdrav
@culibrkd napravio mod i podijelio mnogima...kad se vec hvalite sa alatima sa SF da i ja malo izbacim svoj config maker
Sve sto se na dunjaluku napravi u vezi iptv-ija ide direkt u moju seharu![]()
Imam ja confik radi bez ikakvih problema.jel ima neko config za spotify a da radi
malo znam, dugo trajem, veliki pozdrav @gasansburman je legenda ovakvih tema,kao i denis,sota,boki,saskon itd,ima ih jos da ne nabrajam dalje.istrajati ovolike godine je vec za respect.ponosan sam sto sam bio deo
svega toga i sto nikad nije bilo zle krvi i mrznje.ne suglasica da ali to je normalno.da smo zivi i zdravi jos godina 100.![]()