Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ne znam,ali znam ko je Burmann;)
burman je legenda ovakvih tema,kao i denis,sota,boki,saskon itd,ima ih jos da ne nabrajam dalje.istrajati ovolike godine je vec za respect.ponosan sam sto sam bio deo
svega toga i sto nikad nije bilo zle krvi i mrznje.ne suglasica da ali to je normalno.da smo zivi i zdravi jos godina 100.;););)

Evo zima opet stegla,
Bili pored mene legla,
Noge su mi led ledeni,
Bit ću samo tvoj medeni.
Dođi zgrij me
I pokrij me,
Da ti ne nazebem,
Da te ne ogrebem.

Evo zima i snijeg pada,
Ostala si zadnja nada,
Da mi život mladi spasiš,
Nemoj da se plašiš.
Dođi zgrij me
I pokrij me,
Da ti ne nazebem,
Da te ne ogrebem.

Evo zima, mrznu duše,
Hladan vjetar stalno puše,
Poljupcem me svojim vrati,
Bog će da ti plati.
Dođi zgrij me
I pokrij me,
Da ti ne nazebem,
Ja ti dobro "em-em"...

Dobro vam jutro dobri ljudi.

EMD All in one na 1 mjesec gratis, skinuti na EMD ili EMD Mediafire
Poslati email sa kojim ste se prijavili u aplikaciju! (prijavite se u EMD Scanner,Checker,Player pa se javite...)
p.s. pisat će Trial, ali vrijedit će 1 mjesec i biti će Full!

Svi koji se jave u sljedeća 3 dana , biti će im ukljućeno, a povratno ću javiti kada bude aktivirano!
- Ako je netko već prije testirao, slobodno se javi, isto će biti ukljućeno...

Sretni Vam predstojeći Blagdani!!!

pozdrav
Dobro jutro svima

Evo još uz to od jučer, prvih 5 koji se jave na PM , dobija 1 mjesec gratis C liniju za ove Blagdane...

Sve najbolje!

pozdrav

burman je legenda ovakvih tema,kao i denis,sota,boki,saskon itd,ima ih jos da ne nabrajam dalje.istrajati ovolike godine je vec za respect.ponosan sam sto sam bio deo
svega toga i sto nikad nije bilo zle krvi i mrznje.ne suglasica da ali to je normalno.da smo zivi i zdravi jos godina 100.;););)
malo znam, dugo trajem, veliki pozdrav @gasans (y) :D

Ја користам оваа прилика на сите пријатели од Католичката и Православната вероисповест кои го слават Божиќ по Грегоријанскиот календар, да им посакам сите желби да им се исполнат...
1f384.png
1f384.png
1f384.png

Koristim ovu priliku da svim prijateljima Katoličke i Pravoslavne veroispovesti koji slave Božić po Gregorijanskom kalendaru, poželim da im se sve želje ispune...
1f384.png
1f384.png
1f384.png

Attachments

• bozic_0.jpg
    bozic_0.jpg
    59,8 KB · Прегледи: 19

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom