- Член од
- 24 ноември 2018
- Мислења
- 332
- Поени од реакции
- 200
Pozdrav swil dali imate kanale ex yu ali da bude m3u hwalla unapred
sta ti treba milos crni-ili milos kara....javi se na pm...nedaju nista od kanala
Ima art al' je njihov zelen.Time shifting koji serveri u stb emulatoru imaju tu mogucnost,onaj narandasti sat kraj kanala postavljen jel se ko sretao sa tim
Uzmi Duplex Iptv. Puno bolja.aplikacija SMART IPTV zasto se ne moze instalirati na samsung tv
Kao što ti je @Macor77 rekao Samsung je maknuo iz svoje trgovine SmartIPTV aplikaciju. Ali to se riješi na način da sa SIPTV stranica skineš fajlu,aplikacija SMART IPTV zasto se ne moze instalirati na samsung tv
Savjet, makni screenshoot, ne stavljaj MAC od svoga TV javno.Moze li mi neko pomoci, placena mi je aplikacija, radila je ali sad ne mogu da vidim MAC adresu
U cemu je problem zna li neko?
![]()
I ja mu napisao za Duplex IPTV bez da sam prije vidio tvoj post. Sorry.Uzmi Duplex Iptv. Puno bolja.
Imaš PPPozdrav! Treba mi Nord vpn account.Imao sam ga do danas, pa mi je prošao.Dali bi mi ko mogao poslati novi?
Treba do tog satica zelog sad i doci, a to je malo zeznuto,mislim za taj doticni server.Ima art al' je njihov zelen.Mislim satic.
Pa mac od tv ti za aplikaciju smart tv.Tu mac upisivas sta si javno postavioMoze li mi neko pomoci, placena mi je aplikacija, radila je ali sad ne mogu da vidim MAC adresu
U cemu je problem zna li neko?
![]()
Uzmi Duplex Iptv. Puno bolja.