Pozdrav,moze li meni m3u lista!?hvala unapredDajem 10 macova i odgovarajuce m3u liste od king box.Javite se na PP.
Pozdrav,moze li meni m3u lista!?hvala unapredDajem 10 macova i odgovarajuce m3u liste od king box.Javite se na PP.
PoslanoPozdrav,moze li meni m3u lista!?hvala unapred
Piše se i srpski i hrvatski, bosanski, a ima i makedonski. Pravi ex-YuМоже ли некој да ми објасни што е со масонскава екс-југословенска тема и зошто сите зборат на српски?
Не е тоа проблем, но сакам да знам од каде и како цела Југославија се собрала во тема за радио?Piše se i srpski i hrvatski, bosanski, a ima i makedonski. Pravi ex-Yu
Tu se najmanje raspravlja o radiju.Не е тоа проблем, но сакам да знам од каде и како цела Југославија се собрала во тема за радио?
Znas kojiMozda i ja nakratko dotrcim!
Samo da im ne presjednu te zurke,ka mnogima što su presjele zbog neodgovornog ponašanja u zadnje vrijemeZnas koji
su partiji na zrcu niko ne mari za razmak na tisuce ih je vec cio dan tresci. Noa club je najbolji sad.Ludnica ziva bolje nego prosle godine
Prisjest ce im sigurno, ako ne od corone onda od grdog mamurluka.Samo da im ne presjednu te zurke,ka mnogima što su presjele zbog neodgovornog ponašanja u zadnje vrijeme
Envoyé de mon mobilnog telefona utilisant Tapatalk
hahahah dobra laž,nema ove godine pasa tuZnas koji
su partiji na zrcu niko ne mari za razmak na tisuce ih je vec cio dan tresci. Noa club je najbolji sad.Ludnica ziva bolje nego prosle godine
Puno radim, a ne biram, Svaki dan se iživciram, Sve dokle za vrime stanke Nisam sreja dvi blizanke. Čudnim tokom misli vode, Evo malo razonode, Nema veze šta je stanka, Izvest ću ih danas vanka. Ah šta volim ovaj trio I posal mi posta mio, Preko tjedna sve mi štima, Radujem se vikendima. Živija 21. vik Sad sa sobom nosim stick. S guštom doma radim posa' Ma Đava ga nosa... |