- Член од
- 26 мај 2018
- Мислења
- 208
- Поени од реакции
- 162
Pokraj Kajgana, na kogo mu se potrebni iptv listi i Televizija ,ovde imame se na edno mesto.Dobro jutro narode. Vidim ovdje veselo kao i obično. Svi se vole i poštuju, čudo jedno
Pokraj Kajgana, na kogo mu se potrebni iptv listi i Televizija ,ovde imame se na edno mesto.Dobro jutro narode. Vidim ovdje veselo kao i obično. Svi se vole i poštuju, čudo jedno
/cStalker_portal ili portal/c
od 2017, neznaš ni šta hoćeš, evo ja bih ti dao al ne znam šta tražiš, znaš samo hejtovati , tvoj je forum facebook
Dzaba se hvalis ako neces da posaljes da i mi skeniramo.ala je ovaj skener od Olbiha strava..rastura....uh.....za noc preko dve hiljade....Hvala Olbih,ljudinooooo
Saljiala je ovaj skener od Olbiha strava..rastura....uh.....za noc preko dve hiljade....Hvala Olbih,ljudinooooo
pa jel vidis od koga je skener...trazi od Olbiha....ja imam konfings a ne skenerDzaba se hvalis ako neces da posaljes da i mi skeniramo.
Jel hvata taj skener višekonekcijske, pa da me obraduješ sa jednomala je ovaj skener od Olbiha strava..rastura....uh.....za noc preko dve hiljade....Hvala Olbih,ljudinooooo
Nista lose nisam mislio,ako imas neko uputstvo ti salji na pp.pa jel vidis od koga je skener...trazi od Olbiha....ja imam konfings a ne skener
pa nekazem da si lose nista mislio...Nista lose nisam mislio,ako imas neko uputstvo ti salji na pp.
A ako ne opet dobro.Pozzzzzzzzzzzz.
Ogorelko, sa kim ti to pišeš,kome ja što tražim, nemaš pojma šta pišeš i ništa te ne razumijem šta želiš reći,ako ti treba visekonekcojska lista od bilo kog servera,po tvojoj želji samo reci, poslat cu ti iako ne zasluzujes , ako bi gledao tvoju zaslugu zaslužio si samo k... da ti se pošaljeod 2017, neznaš ni šta hoćeš, evo ja bih ti dao al ne znam šta tražiš, znaš samo hejtovati , tvoj je forum facebook
Jel ima neki drugi link, ovo ne izgleda ne radi više?SF VIP player by salezli v1.0.8.0
SFVIP-Player-x86
SFVIP-Player-x64
Код:http://www.mediafire.com/file/c45wxewd35tnt5j/SFVIP-Player-x86.zip http://www.mediafire.com/file/23pxr9nr9y3n5mb/SFVIP-Player-x64.zip