- Член од
- 4 септември 2019
- Мислења
- 21
- Поени од реакции
- 12
![www.youtube.com](https://i.ytimg.com/vi/lB6a-iD6ZOY/maxresdefault.jpg)
Sting - Fragile
Music video by Sting performing Fragile. YouTube view counts pre-VEVO: 1,794,143. (C) 1991 A&M Records
pa to je sportski, ne razumeš, ne obraćaj pažnju, gledaj da što naučiš p u n o toga ima ovde, zato kažem čitaj , a ne prati sport, ako te ništa osim tog sporta ne interesuje, nisi ti za ovo,begajsamo cu citirati jednog clana
"imas nazad par strana se svadjaju ljudi na nacionalistickoj osnovi"
@ogorelica da te pitam, jel' ti to svalerka na avatarupa to je sportski, ne razumeš, ne obraćaj pažnju, gledaj da što naučiš p u n o toga ima ovde, zato kažem čitaj , a ne prati sport, ako te ništa osim tog sporta ne interesuje, nisi ti za ovo,begaj
a baš ti je to iptv, i baš bi da znaš, al nije to ,nemož ne vredi, kaže narod nekima je lakše nabit u dupe no u glavu,nemoj da mislim da si od tih, to je mama na lepu decu, eto ipak da ti kažem@bind lajkovo bih ti post, al' ne smem !
Автоматски споено мислење:
@ogorelica da te pitam, jel' ti to svalerka na avataru![]()
hvala ti puno, evo gledam listu, sve prstisvi koji su zatrazili mac od portala zdravahrana....dobili su (vas oko 20).sve sto sam podijeli,prethodno sam provjerio.znaci,ako vam lista ne radi,nije do mene.moguce da ste pogresno unijeli link portala ili mac adrese.
provjerite jos jedanput prije nego sto se javite,najcesce se problem javlja kod unosa mac adrese.dosta vas ostavlja prazno polje ispred ili iza mac adrese.pripazite na to....pozzz svima
To je neko ko te ovdje iz nekog razloga ne moze. Ako se pojavio u zadnjih nekoliko dana moglo bi bit simptomaticno.Која будала)))
мојто двојник код Султана))
Osnovne informacijeTo je neko ko te ovdje iz nekog razloga ne moze. Ako se pojavio u zadnjih nekoliko dana moglo bi bit simptomaticno.![]()
Ma dje bi ti to, nije to tvoj nacin razgovora, ne sramo ti sePonavljam , neka neko citira bilo koj post gdje sam ja nekoga uvrijedio , ponavljam UVRIJEDIO, a kamoli opsovao tako nisko i jadno kao Gargić maloprije.
Uvijek su se aristokrate razlikovale od kočijaša jebiga![]()