- Член од
- 24 септември 2019
- Мислења
- 2.478
- Поени од реакции
- 3.756
Stvarno, ko je ovde lud a ko zbunjen? Malopre hvalite hopcupa, sad ga kudite, omalovazavate ljude, ne hvalite se uopste, mislimmmmm ...... ![Збунет :confused: :confused:](/styles/default/xenforo/smilies/confused.png)
![Збунет :confused: :confused:](/styles/default/xenforo/smilies/confused.png)
pa sta sam ti rekaoStvarno, ko je ovde lud a ko zbunjen? Malopre hvalite hopcupa, sad ga kudite, omalovazavate ljude, ne hvalite se uopste, mislimmmmm ......![]()
nista..hvala za ono do saddugo jei radila ne ljuti se liste vise nedajem ,ima sad ovdje strucnnjaka milion sad je na njih red dijelio sam 10 godina vrijeme je za odmor ,jer cim pocnem dijeliti pocnu me dusmani pljuvati drvlje i kamenje tebi sve najbolje
imas listu na pm i dok ja imam imas i ti ,i nemoj cekati da ti se neko smiluje nego sve posalji u k krasninista..hvala za ono do sad
mozda se neko drugi smiluje
koga\je omolazavao nesmije crowa niko dirati pasu nasegStvarno, ko je ovde lud a ko zbunjen? Malopre hvalite hopcupa, sad ga kudite, omalovazavate ljude, ne hvalite se uopste, mislimmmmm ......![]()
D ob r o,za vrlo raspoloženog i odmornog hopcupa,stoleta, crow-a ili kako već,samo da potraje 2x1000 čega god.00:1A:79:7
00:1A:79:5
00:1A:79:6
XstalkerX
Xsecret_passX
avaxELMU koji je ovo panel ima preko 8000 korisnika ?
bravo bravo
Korak 1 dump-a SQL db
da taj avax ima jedno 2000 ljudi ,sad je napokon dohako pogotovo taj php admin i treba im kad su glupi pa tako stavljajuKorak 1 dump-a SQL db
korak 2 LOCK TABLES `administrators` WRITE;
korak 3 MD5 decryption
Pozdrav bratekoga\je omolazavao nesmije crowa niko dirati pasu naseg