Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
radiomocvara
Код:
,"active_cons":"90","created_at":"1513960374","max_connections":"10000","

Код:
http://radiomocvara.ddns.net:8000/get.php?username=olxpikfrree&password=fkWQ0pG4el&type=m3u

Druze,SVAKA CAST!Sada,bar sto se mene tice,mozes i recepte za baklavu postavljati,ja cu za tebe "navijati".Nije ljepota zivljenja da "samo ja imam",vec bas naprotiv:kad ja imam nek' svi imaju!Negdje se sve to "boduje",pa prije ili kasnije dodje na naplatu.
PS
A sto se one prasine tice:kad je ono nekad budes brisao,......sjeti me se!Da te po dobru spominjem.
Pozdrav!
Gospodine baklava,
Jel ti slikom poslao ili slovnom porukom ?
Nas sota je umetnicka dusa pa se samo slikovno izjasnjava :)
Ako nije bila slika onda je neko provalio u njegov inbox i deli liste :)

Sent from my SM-G935W8 using Tapatalk

e9e936a2efc31d3a3ea24111617b1503.gif

За желба на корисниците на IPTV за гледање на amis каналите од Словенија кој не се во можност да ги гледаат од Македонија па и други земјии што се банирани за пристап најдобрата солуција е VPN. И еден од најдобрите за Android корисниците АndroidTVBox/Android Mobie/Tablet/TV е Turbo VPN апликацијата. Имам тестирано еден куп на крај завршуваат со рестартирање не рутерот по извесен период но затоа оваа апликација е нај чиста од сите преостанати. За користење кај нас од Македонија најдобар и брз VPN користете го на Холандија за Аmis каналите. Подоле ви е линкот и тоа е VIP последната верзија - т.е. Add Free додека на google playstore е со реклами. Лимитот е неограничен со стабилна и брза конекција

R43681x.png

Последно уредено:
dobra nok, koga sme veke kaj VPN-ovite koj ima kod za expressVPN (Windows) ili za nekoj adekvaten (na primer NordVPN, CyberGhost id.)? navistina bi mu bil zahvalen.

Svima koji slave Božić,sretan i blagoslovljen...i svima ostalim,sve najbolje....[DOUBLEPOST=1514168992][/DOUBLEPOST]kao što sam obećeo,podjeliti ću alate,nasumično...ne treba mi se nitko zahvaljivati,ako mu nije što jasno,neka se javi na pm

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom