samunoske
unidentified specie
А демек си фрлил 48,000 за лап топ на кој му е слаба мрежната карта? Просто да не верувам.
па можно е..а ти дали веруваш или не веруваш тоа па ИЧ не ми е гајле...јас потражив совет а добив подбивки....ФАЛА
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А демек си фрлил 48,000 за лап топ на кој му е слаба мрежната карта? Просто да не верувам.
па можно е..а ти дали веруваш или не веруваш тоа па ИЧ не ми е гајле...јас потражив совет а добив подбивки....ФАЛА
Кога ќе го вклучам компјутерот десно долу ми излегува дека има ваерлес мрежа во околината и да притиснам на неа за да се поврзам или дополнителни информации...И кога ќе стиснам ми бара network key ....Иначе јас сум поврзан со кабли на интернет, немам ваерлес, дали може некако да земам од ваерлесов кој доаѓа од некаде, сигурно од комшиите![]()
подолго време размислувам да направам нешто, па барам совет од вас дали е изводливо и како е најправилно да го направам !?
Користам Wi-Fi од комшија, незаштитен, но сигналот не е баш најјак а дома имам вишок модем и рутер, па размислувам да сторам нешто за сигналот од комшијата да го прибирам со некоја антена како би стигнал појак и почист до модемот, а потоа добиениот сигнал да го пренесам на рутерот кој го имам дома и на тој начин би го наширил низ целиот стан?
Дали тоа е најпаметното решение?
Доколку е (или не е) како најправилно да го изведам тоа ?
Однапред Благодарам
Ме интересира дали некој купува преку Lockerz...дали е сигурен односно дали да поднесам лични податоци...и најважното дали навистина се испорачуваат купените производи ?
Фала однапред.![]()
Да скролаше малце подолу, ќе ја најдеше темата.
Имам порачано на Америчка адреса, сигурно е, 7-10 дена испорака.
За тука не знам како стојат работите, испорачуваат изгледа, само може да чекаш и до еден месец.![]()
Имам едно прашање (најверојатно тука му е местото)
дали може да се поврзат со crossover кабел 2 компјутера ако имаат различни оперативни системи ?