Изработка на Unity игра [помош итно]

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.038
Поени од реакции
3.635
Некој да знае да работи во Unity развојна околина за игри? Конкретно ми треба помош за проектна активност за на факултет ФИНКИ. Се работи за обична игра, релативно лесна за изработка доколку има солидно познавање. Муабетот ми е ако некој знае да работи добро во Unity да се договориме за некоја цена ако може да ми ја изработи играта до среда :) Ако случајно знаете некој член што би можел да помогне, тагнете го..
Благодарам однапред... :)

p.s. Ако има добро познавање не би му одзело повеќе од саат време сигурно... за цена не е проблем ќе се договориме..

Извини вака ама, шо кур се запишуваш на финки ако не те интересира тоа?

Извини вака ама, шо кур се запишуваш на финки ако не те интересира тоа?
Извини ама никој не ти побара мислење надвор од моето прашање. Ако една игла во сено поради X причини не сум успеал да ја завршам, нема што да ми се прави некој паметен овде.

Извини ама никој не ти побара мислење надвор од моето прашање. Ако една игла во сено поради X причини не сум успеал да ја завршам, нема што да ми се прави некој паметен овде.

То е шо да правиш. Форум е што сакам ќе пишам. Демократија.

Па да ти кажам право и немам, затоа што јас сите обврски си ги завршив на време и не барам помош на форум како тебе.

Некој да знае да работи во Unity развојна околина за игри? Конкретно ми треба помош за проектна активност за на факултет ФИНКИ. Се работи за обична игра, релативно лесна за изработка доколку има солидно познавање. Муабетот ми е ако некој знае да работи добро во Unity да се договориме за некоја цена ако може да ми ја изработи играта до среда :) Ако случајно знаете некој член што би можел да помогне, тагнете го..
Благодарам однапред... :)

p.s. Ако има добро познавање не би му одзело повеќе од саат време сигурно... за цена не е проблем ќе се договориме..
Јас можам, каква игра ти треба?

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom