Зошто не би престанале да играме WoW?

Член од
30 октомври 2008
Мислења
111
Поени од реакции
14
Гледам има многу од форумов што играле вов и престанале ме интересира причината зошто не играат некој почнаа да ја викаат покемон онлине некој престанале кога излегло ТБЦ и дали планирате да продолжите да играте во иднина?!? Пишувајте на оваа тебе искрено ме интересира...

Член од
30 октомври 2008
Мислења
111
Поени од реакции
14
ако може некој модератор да го смени насловот во
Зошто би престанале да играме вов?!?

Член од
16 февруари 2007
Мислења
128
Поени од реакции
0
Престанав да играм ВоВ а со то и воедно престанав да играм на компјутер.. Престанав едноставно поради тоа што забележав дек многу време седев пред компјутер и немав живот..

Член од
8 август 2008
Мислења
447
Поени од реакции
17
Да тие што ја викаат Покемон онлине се истите што уште неможат да утепаат ништо у SSC/TK.
Сигурен си за тоа ? еве јас ја викам покемон онлине, види прво карактер на armory па после збори, roguedude на Silvermoon. Некои луѓе имаат смешни илузии, а престанав да играм дека станааа бајаааги досадна, на што ќе се согласат многу други.

Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
Сигурен си за тоа ? еве јас ја викам покемон онлине, види прво карактер на armory па после збори, roguedude на Silvermoon. Некои луѓе имаат смешни илузии, а престанав да играм дека станааа бајаааги досадна, на што ќе се согласат многу други.
Добро сеа тебе може ти е досадно зашо одамна чистиш истите инстанци, мене на пример ми беа уше интересно пошо и ја се откажав онака коа SSC/TK беа инстанци со малку гилда ги чистеа, шо уопште можеа да влезат у нив чак, и коа се вратив ми требаше време да стигнам до ВТ па и да го исчистам...а дека е лесна играта е лесна, секој идиот може да седне и да напраи карактерот звер.

The_DaRKeR

~Мрчатор~
Член од
26 јули 2008
Мислења
110
Поени од реакции
8
Затоа што не ми се плаќаше на оригиналниот сервер! Играв на приватните и се беше ок додека 2-3 пати не паднеше серверот а ја со 50ти левел, е тоаш спиздев и ми пукна филмот избришав и WOW и ја пцуев играта 10 дена! и сеа ми се пригрува али знам дека искочија некои екстензии и дека треба нови пачови али ме мрзи да барам да симинјам и да се замарам...

Kajgana Shop

На врв Bottom