Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Многу лошо :/ јас одамна сум на неа ии сега ќе ги ваѓав парите.. Ќе видиме што ќе биде, сега многу почна да дава реклами и изгледа многу сомнителна.

Бегај со време, чим дава многу реклами тоа значи дека сите оние на кои им била исплатата Pending подолго време си ги повлекле парите во баланс и ги инвестирале во реклама...
Додуша за секој случај пробај побарај исплата (ако го исполнуваш условот), ако не ти ги дае за недела ипол (толку им е просекот општо на сите ПТЦ страни 7 - 10 дена треба да чекаш за исплата) Cancel-ирај го барањето за исплата и искористи си ги за реклама :)

http://trck.me/334610/
NAslednik na momentalno najdobriot inadclix,,,, nema scamiranje tuka:) DAva upgrade vreden 9.9 $ za prvite 10 000 clenovi :)[DOUBLEPOST=1426906215][/DOUBLEPOST]Advertzer uste od sam start go nadmina Pv kakov sto bese na pocetok..isplati frcat na site starni vo grupata na fb...koj vika deka nema odlicni strani povece ??
http://trck.me/334302/

Последно уредено:
Многу лошо :/ јас одамна сум на неа ии сега ќе ги ваѓав парите.. Ќе видиме што ќе биде, сега многу почна да дава реклами и изгледа многу сомнителна.
Vidi forumot dali raboti, ako imaat forum. Ako i toa ne cini, togas navistina scam e.
Istoto bese so probux, mnogu reklami i go snema i forumot i zamina i stranata.

Vidi forumot dali raboti, ako imaat forum. Ako i toa ne cini, togas navistina scam e.
Istoto bese so probux, mnogu reklami i go snema i forumot i zamina i stranata.
работи форумот, пред некој ден не работеше ама сега работи.[DOUBLEPOST=1426931901][/DOUBLEPOST]
www.wad.ojooo.com/, www.aceclix.com, www.grandbux.net, www.goldenclix.com - Дали некој знае колку се легитимни овие страни. Засега ги нема на скам листи, ама пак....ако некој има некакво искуство нека сподели. Благодарам однапред.
Ојооо ја има на 45646 скам листи.Некои велат плаќа а некои велат не (поголем број).

работи форумот, пред некој ден не работеше ама сега работи.[DOUBLEPOST=1426931901][/DOUBLEPOST]
Ојооо ја има на 45646 скам листи.Некои велат плаќа а некои велат не (поголем број).
Epa pari poke ne klavaj, izvaj kolku so mozis.
Ojooo kako so znam, mnogu pari se pravele na pocetokot, a sega mnogu zabavila, ama demek seuste plakala. Jas ne bi ja pocnal i ako mislis da stavas pari, stavi duri pomalku od kolku so mozis da si dozvolis da izgubis.
Grandbux imam citano deka bilo samo prashanje na vreme koga ke otidela scam. Pisese i zosto ama ne se sekavam. nemam vreme mnogu sega, ama poposle ili najkasno utre ke ti kazam i za grandbux i za drugite dve so mislam.
Ama ova e samo moe mislenje, ne mora da znaci deka e vaka.

А, што значеше Autopay опцијата? Јас колку што сватиф во таков случај не треба да се продолжуваат рефералите затоа што сами се плаќаат, односно продолжуваат. А гледам дека ми одбројува уште колку денови има додека треба да се обноват.

KayAds, OxyBux, scam..... @VisualBasic2008 ti da ne si polatalemdar na ems forumot....[DOUBLEPOST=1426969331][/DOUBLEPOST]
А, што значеше Autopay опцијата? Јас колку што сватиф во таков случај не треба да се продолжуваат рефералите затоа што сами се плаќаат, односно продолжуваат. А гледам дека ми одбројува уште колку денови има додека треба да се обноват.

Batka ti sekako plakas bidejki za autopay opcijata ti trebaat pari na purashe balance...
Isto ti e inaku jas nikogas ne koristam autopay opcija....[DOUBLEPOST=1426969486][/DOUBLEPOST]

Gledas deka ima slaba aktivnost na forumot site znaat sto e rabotata.

Pa ojooo ti e najgolem scam pomegju ovie scam stranici ti trebaat 6 meseci da ti plati....

Последно уредено:

www.wad.ojooo.com/, www.aceclix.com, www.grandbux.net, www.goldenclix.com - Дали некој знае колку се легитимни овие страни. Засега ги нема на скам листи, ама пак....ако некој има некакво искуство нека сподели. Благодарам однапред.

Ојо ме плати после 1 месец или месец и недела дена отприлика (aли сега може веќе и не исплаќа ич не сум сигурен), grandbux исплаќа 100% извадив пред месец дена од него 5 долари ми ги прати за 3 - 4 дена и goldenclix исплаќа, само треба од кога ќе пуштиш барање за исплата да му испратиш на админот (на меил) скенирана лична карта (може и без матичниот број) и слика од сметка на твое име (чисто да ги спореди името и презимето), бошњак е газдата, мене ме исплати имам и доказ 20 - 30 страни поназад на темава имам ставено од него слика од исплата 9.5 долара a од ојоoo околу 4 долара зедов пред околу 2 месеца...
За aceclix немам поим, не сум кликал на таа :)

Сеуште во ТОП10 EARNERS 2015-03-22 16_22_35-Profit Forest.jpg реферално линкче: http://www.profitforest.com/ref/dojcino23 наместо во кладилници да ги губите парите вложете тука и уживајте во цифрите :)

Сеуште во ТОП10 EARNERS Прегледај го приврзокот 117020 реферално линкче: http://www.profitforest.com/ref/dojcino23 наместо во кладилници да ги губите парите вложете тука и уживајте во цифрите :)
Како ме потсети со кладилницата на топ шоп хаха. Не ги губете парите во кладилница.. Имаме решение за вас! Губете ги овде! хахаххахахх… btw jk :D

Advertzer od vcera vovede i flashads..skoro stalno gi ima , sto nee loso...klikas 15, pa za nekoj minut povtorno se pojavuvaat..inace kostaat 1,5 dolari i nosat 1000 baner krediti...odnsono 100 poseti :) http://www.advertzer.com/?ref=kralmortal Steta sto nemam pari na payzata da vlozam...:(

Kral imas voopsto vlozeno pari?
Ima nekoj koj ja raboti stranava a nema vlozeno pari vo nea? Kolku pari se prat kako free member (bez investicija)?[DOUBLEPOST=1427054084][/DOUBLEPOST]KralAleks, vlegov pod tebe, hehehe. Barem ako pocnuvam, da mu pomognam na bratce makedonce hehe

Последно уредено:
Kral imas voopsto vlozeno pari?
Ima nekoj koj ja raboti stranava a nema vlozeno pari vo nea? Kolku pari se prat kako free member (bez investicija)?[DOUBLEPOST=1427054084][/DOUBLEPOST]KralAleks, vlegov pod tebe, hehehe. Barem ako pocnuvam, da mu pomognam na bratce makedonce hehe
Advertzer = копија на Paidverts. Сега ти одлучи дали ќе му веруваш и дали дава многу :)
Ништо чудно да биде како DigAdz (n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom