Заедничко возење тури - договарајте се тука

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
прво тоа па па после малце планинарење :D
Да да ама планинарење строго преку викенд пошто иначе живо пиле мада тоа е боље нема гужва (мада до крстот од кога ја направија жичарата ретко одат луѓето) но сепак што си е сигурно сигурно си е :D

Аман бе што сте се уплашиле од малце Offroad возење сигурен сум дека има алтернативен пат за со Бајк да се иде само кој ке го најде :). Иначе тие со помалце кондиција може да возат до средно водно и нагоре со жичара :). Каде ви е авантуристичкиот дух :cautious:

Од средно водно до крст патот е подобар за возење со точак него од полициска до средно :)

Од средно водно до крст патот е подобар за возење со точак него од полициска до средно :)
Па не би рекол баш. Од полициската станица до панорама е тешко и после пред средно едно 50 метри е тршко. А нагоре почнувајки од пред поштенскиот па до детското е јак успон а после детското одморалиште до крст е ѕид. Иначе до крст по асфалt да не мислеше Offroad :D

Па не би рекол баш. Од полициската станица до панорама е тешко и после пред средно едно 50 метри е тршко. А нагоре почнувајки од пред поштенскиот па до детското е јак успон а после детското одморалиште до крст е ѕид. Иначе до крст по асфалt да не мислеше Offroad :D
Па многу јасно :D каде по тие патишта со точак ја едвај пешки се искачувам таму :D

Ајмо бујрум ако има некој за во Сабота 14-07-12 за на Матка со точаци :) ако има некој нека пише :)

Кој е за подолга вожна на пример матка, козјак, катланово? сеа за сеа сме ја peter i boss.1 .
a_ne , macedonian.boy123 , zocc дали сте за возење?

Кој е за подолга вожна на пример матка, козјак, катланово? сеа за сеа сме ја peter i boss.1 .
a_ne , macedonian.boy123 , zocc дали сте за возење?
Јас сум секогаш за, но моментално не сум во МК, така да следниот пат. Фала на поканата и имајте добро возење. :)

Фала многу што и мене што сте ме вметнале но ја за два дена патувам за Бугарија така нема да можам да дојдам со вас но од Септември натака ќе ве дружам е сега не знам дали баш на таа локација но ќе ве дружам. :)

Baram itno sedishte za velosiped od starite, shiroko so tri federi eden napred i dva odpozadi i pumpa nesto slicno kako na slikava bike49455.jpg

Дали има некој за до Марков манастир :) за деновиве слободен сум во секое време ...

Јас. Ама по сабајле, накај 6, 6и30.
Ok другар ако сакаш можеме утре да одиме ако сакаш од сабајле :) по ПП ќе ти оставам број јави се за да се договориме ако може и задутре :) ќе ти оставам број зошто може нема да бидам на нет вечер...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom