A
Венчаница со убави материјали и овде е скапа, за нашиот стандард зборувам.Девојки,планирам деновиве да дојдам во Скопје,па ќе може ли да ми кажете ваши искуства за салоните за венчаници и колку отприлика чинат венчаниците таму? Овде каде што живеам јас прескапи ми се видоа,па затоа ве прашувам. Секое искуство ми е добредојдено.
Кај Зиане бев зашто многу ја фалеа и венчаниците беа навистина прекрасни, ама нема да шијам таму зашто нема слободен термин, барем мене така ми рече. А плус беше и нељубезна некако и тоа исто така ме натера да не шијам кај неа.Венчаница со убави материјали и овде е скапа, за нашиот стандард зборувам.
Во Квин, Кокев, Елена Лука, кај Зиане речиси сите венчаници се над 800 евра. Е сега еве конкретно за кај Зиане ќе пишам што имам видено невести значи венчаниците се филмски, убаво изработени, со убави чипки.
Во Мавровка може да се најде поефтина венчаница мислам, ама аналогно на тоа и квалитетот е полош.
Јас закажав кај Зиане, закажав во октомври за свадба во мај и тогаш беше кнап со термините. Инаку за изработка и нема рамен. Што сум гледала венчаници од кај неа значи како од интернет што ги гледаме од познатите креатори. Дури да не поверуваш дека е венчаница шиена овде. За односот, што знам, со мене беше фина и коректна, сега за понатака ќе видиме.Кај Зиане бев зашто многу ја фалеа и венчаниците беа навистина прекрасни, ама нема да шијам таму зашто нема слободен термин, барем мене така ми рече. А плус беше и нељубезна некако и тоа исто така ме натера да не шијам кај неа.
Кај Кокев исто ми се допаѓаат, ама се мислам дали да шијам кај неа.
Се мислам меѓу Кокев, Мила Кадриу, Пепика, Жана, Форевер или Жан Мари.
Квин со цените се претеризам, а на Елена Лука изработките не ми се допаѓаат.