Ska Maniac
Бараба
- Член од
- 2 октомври 2013
- Мислења
- 10.756
- Поени од реакции
- 26.761
Сакаш да ти пратам слика да провериш ?..и на патлак имаш влакна????
Кој знае колку имаш тогаш на мадињата...
садегрмушкасибил
Сакаш да ти пратам слика да провериш ?..и на патлак имаш влакна????
Кој знае колку имаш тогаш на мадињата...
садегрмушкасибил
Уфф...манијачиште едно...ишшшшшшш бе тамуСакаш да ти пратам слика да провериш ?
Тоа не е шминка, тоа е воена боја за кога се спремаме за битка за приплод.A ZASTO A ?
ODGIVORIMU BA COEKOT
Автоматски споено мислење:
Го депилираме патлакот за да не се буните дека лапате влакна додека го пушите.
Иначе строго афро од седумдесети.
Па шо не падна на гзот твој дебел?
Како викаше Цацко, педери има колку сакаш, пари нема.Имам чуство додека Џонтра е педер у душа, хомо.... Чим мава тажни емотикони на машкиве постови на темава и башка шо му се ружни Адриана Лима и Викторија Лоба ,шо ја би ги ебел, женско си е женско сепак . Џонтра ми е ептен геј . Неочекувано од мушко ко него
Значи темите не ми се за на газ да паднеш. Значи не си у право. Назад враќај ја тогаш темата каде беше првично отворена, на Љубов И Секс. Ако сакаш твојов форум да ти живне, 1)најди си тема сама, 2)отвори ја и 3)дискутирај, ама пошто си мрза, љубоморна и не те бива за ништо повеќе од постови со по две реченици и/или слика ти не си способна ни за првото ни за второто ни за третото.
Внучко Неподобен, кај ти ја фрлиле темава, едвај ја пронајдов......Назад враќај ја тогаш темата каде беше првично отворена, на Љубов И Секс....
Najverojatno Lusi, taa e operisana od moderiranje i toa uspesno bi rekol .Внучко Неподобен, кај ти ја фрлиле темава, едвај ја пронајдов...
Злате сака да дипломира на факултетот за курназлук, тетките го собрале у ќоше со поплаки какви теми отварам (шо не им се читаат, рака на срце и не читаат нашиве тетки баш многу) и овој “оп, шанса да покажам каков курназ сум преку тивок бан“.Внучко Неподобен, кај ти ја фрлиле темава, едвај ја пронајдов...
Едно морам да признаам, имаш смисла за хумор...П.С. Ќе им честитам осми март на подфорумот Оперативни Системи и Хардвер.
Едно само да признаеш?! Уф има многу да ми признаваш, не само хуморот.Едно морам да признаам, имаш смисла за хумор...
Но, како и да е, да си појдеш у црква, да си запалиш свеќа и три пати „Оче наш“ да го испеиш.
Не се секирај за мене, секоја недела сум в црква... смирува атмосферата и миризбата на темјан.Едно само да признаеш?! Уф има многу да ми признаваш, не само хуморот.
А за ова непокането делење “совети“ (твоево за одење в црква, други посакале вака да ми делат “совети“) како сум ги дарувал другите така ќе те дарувам и тебе: дамите првин, првин ти.
Па тогаш не се секирај ни ти за мене.Не се секирај за мене, секоја недела сум в црква... смирува атмосферата и миризбата на темјан.