Жени, зошто се шминкате?

A ZASTO A ?

ODGIVORIMU BA COEKOT
Автоматски споено мислење:

Го депилираме патлакот за да не се буните дека лапате влакна додека го пушите.

Иначе строго афро од седумдесети. :icon_mrgr:

Тоа не е шминка, тоа е воена боја за кога се спремаме за битка за приплод.

Имам чуство додека Џонтра е педер у душа, хомо.... Чим мава тажни емотикони на машкиве постови на темава и башка шо му се ружни Адриана Лима и Викторија Лоба ,шо ја би ги ебел, женско си е женско сепак . Џонтра ми е ептен геј . Неочекувано од мушко ко него o_O

Имам чуство додека Џонтра е педер у душа, хомо.... Чим мава тажни емотикони на машкиве постови на темава и башка шо му се ружни Адриана Лима и Викторија Лоба ,шо ја би ги ебел, женско си е женско сепак . Џонтра ми е ептен геј . Неочекувано од мушко ко него o_O
Како викаше Цацко, педери има колку сакаш, пари нема.

Значи темите не ми се за на газ да паднеш. Значи не си у право. Назад враќај ја тогаш темата каде беше првично отворена, на Љубов И Секс. Ако сакаш твојов форум да ти живне, 1)најди си тема сама, 2)отвори ја и 3)дискутирај, ама пошто си мрза, љубоморна и не те бива за ништо повеќе од постови со по две реченици и/или слика ти не си способна ни за првото ни за второто ни за третото.

Внучко Неподобен, кај ти ја фрлиле темава, едвај ја пронајдов...
Najverojatno Lusi, taa e operisana od moderiranje i toa uspesno bi rekol :sneaky:.
Uste fali temata za Livadarkite da ja prefrli vo Zivotni i Milenici posto Lusi i se e mozno :facepalm:.

Внучко Неподобен, кај ти ја фрлиле темава, едвај ја пронајдов...
Злате сака да дипломира на факултетот за курназлук, тетките го собрале у ќоше со поплаки какви теми отварам (шо не им се читаат, рака на срце и не читаат нашиве тетки баш многу) и овој “оп, шанса да покажам каков курназ сум преку тивок бан“.
@мкд владе не викај двапати, на тетките им врие од муабетот шо се разврза на таа тема, некој ден стварно ќе иде на Животни и Миленици.
П.С. Ќе им честитам осми март на подфорумот Оперативни Системи и Хардвер.

Едно морам да признаам, имаш смисла за хумор...
Но, како и да е, да си појдеш у црква, да си запалиш свеќа и три пати „Оче наш“ да го испеиш.
Едно само да признаеш?! Уф има многу да ми признаваш, не само хуморот.
А за ова непокането делење “совети“ (твоево за одење в црква, други посакале вака да ми делат “совети“) како сум ги дарувал другите така ќе те дарувам и тебе: дамите првин, првин ти.

Едно само да признаеш?! Уф има многу да ми признаваш, не само хуморот.
А за ова непокането делење “совети“ (твоево за одење в црква, други посакале вака да ми делат “совети“) како сум ги дарувал другите така ќе те дарувам и тебе: дамите првин, првин ти.
Не се секирај за мене, секоја недела сум в црква... смирува атмосферата и миризбата на темјан.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom