- Член од
- 22 октомври 2010
- Мислења
- 256
- Поени од реакции
- 144
Леле ама не зае*а Шуклев... менаџмент на мал бизнис катастрофа колоквиумов, резултатите катастрофа. Никој нема освоено над 60 поени, бар колку што успеав да забележам. Ако има некој нека се јави... Од 180 страни, успеал да извади 17 прашања од само една небитна тема која е 20 страни. Ко да мене ми е битно у животот со што се занимаваат Азијците во Британија. Ако менаџментот се заснова на тоа, далеку ќе стигнеме. Која ли му беше целта со колоквиумов? Ако му беше цел да бутне што повеќе студенти, успеа во тоа. Важно он си беше насмеан на крај. Каде беа прашањата за франшиза? За планирање? За претприемништво? Што ли треба да научам јас од предметов? no comment. Џабе пишуем тука. Само ми е криво за оние кои стварно се труделе и многу вложуваат, а се вака изиграни. Кога најсилните студенти едвај се извадија на граница, а некои паднаа, се е веќе јасно.
Впечатоци од колоквиумов ММБ, колеги?
Јас пак да си се олеснам де...:helou: Немам на кој друг да му трубам дома, не за друго. Вас да ве позамарам малце
--- надополнето ---
- Статистика за бизнис и економија - Калина Треневска Благоева
- Менаџмент на човечки ресурси - Димитар Бојаџиоски
Впечатоци од колоквиумов ММБ, колеги?
Јас пак да си се олеснам де...:helou: Немам на кој друг да му трубам дома, не за друго. Вас да ве позамарам малце
--- надополнето ---
- Економика на претпријатија - проф. д-р Димитар Бојаџиоски или Постолов Кирил, ти си знаеш кој ти предаваКолеги, да ми каже некој кои професори да ги напишам во индекс и на пријавите за испит за следниве предмети: (департман Е-бизнис)
- Економика на претпријатија;
- Статистика за бизнис и економија и
- Менаџмент на човечки ресурси
Фала....
- Статистика за бизнис и економија - Калина Треневска Благоева
- Менаџмент на човечки ресурси - Димитар Бојаџиоски