Диџеј Бабура!

TargeT

Сериозен СУМ
Член од
13 јануари 2006
Мислења
777
Поени од реакции
6
До какоф блог сум стигнал,
www.djbabura.blog.com.mk верувајте неможете да одолеете, мора да го ѕирнете, сакаф статија да отворам али тапа ми е нетот, така да ајде!

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.513
TargeT напиша:
До какоф блог сум стигнал,
www.djbabura.blog.com.mk верувајте неможете да одолеете, мора да го ѕирнете, сакаф статија да отворам али тапа ми е нетот, така да ајде!
Го ремети некој Бабура бе, одамна го знам блогов!
Топ е! :pos:

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
Диџеј Бабура снима микс од 5 часа за 2 часа.

:pos::pos::pos:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.513
Ајт, ги преместив мислењата во Чек дис аут, добар сеир ќе биде... :pos:

Вселенската сонда Војаџер покрај записи на звуци од Земјата и говор на сите јазици во светот, наменети за евентуална средба со вонземјани, содржи и микс на диџеј Бабура.

Сатриани ја скршил гитарата кога го слушнал ремиксот на „Ајде да летаме” од диџеј Бабура.

Во натпревар „Кој е подобар диџеј?” помеѓу Карл Кокс и Тиесто, секогаш победник излегува диџеј Бабура.

ААААААААААААА :pos:

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
Списанието „The Economist” во својот последен број истакна дека по објавувањето на ремиксот на „Ајде да летаме”, американската музичка индустрија забележала рекордно намалување на продажбата од $3.8 милијарди долари.

При преслушување на црните кутии од авионите кои удрија во кулите близначки, ЦИА утврди дека терористите западнале во хипнотички транс слушајќи го рефренот „Ајде да летаме, не плаши се” од ремиксот на диџеј Бабура.

и најбоље

Во списанието DJ Mag каде се гласаше за најдобар светски диџеј и беше прикажана топ 100 листа, во долниот дел на последната страница можете да прочитате дека секоја година најдобар диџеј е DJ Бабура. Споменатите 100 на листата се само најблиску до титулата.

:pos::pos::pos:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Карл Кокс е вонбрачно дете на таткото на диџеј Бабура кој пред 4 децении бил на привремена работа во Англија како бебиситер. Оттаму, Кокс е добар скоро колку диџеј Бабура.

:pos: :pos: :pos: :pos:

Кога Коперник пишувал за музиката на небесните сфери, всушност мислел на миксовите на диџеј Бабура.

Општо познат феномен од секојдневието е дека кога уринирате, последната капка секогаш ви останува во гаќите. Но, не и кај диџеј Бабура.

Apple на својот сајт објави дека новата верзија на iPod(iPod-DJB) покрај основните копчиња(плеј,стоп,напред и назад) ќе има и B копче, преку кое корисниците ќе може директно да го слушнат ремиксот на диџеј Бабура, без да имаат потреба да влезат во главното мени.

Се изгазив од смеа :pos: :pos: :pos:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.513
Некој сакал да му каже на Бабура :kez:

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
Диџеј Бабура не чека на ред во 7-ца. Никогаш.:pos: :pos:

Кога диџеј Бабура пушта музика по дома, околу неговата зграда се собираат сите скопски диџеи и фаќаат прибелешки. :pos: :pos:

Секоја година за Водици крстот го фаќа човек што ја обожава музиката на диџеј Бабура. Коинциденција?:pos: :pos:

За време на сушните периоди во Струмичко, селаните од Моноспитово го букираат диџеј Бабура на open-field журка за да повика дожд. :pos: :pos:

Лелееееее....................:kez:

Член од
21 јули 2005
Мислења
87
Поени од реакции
1
Љупчо Петровски:kez: .....ма најХИТ се мајчкитеееее!!!
Сакам и јас:kajg:

Член од
23 јануари 2006
Мислења
4
Поени од реакции
0
Новото ЦД „Повеќе Витамини” на диџеј Бабура е првиот успешен обид да се соедини органска материја со ЦД фолија. Со едноставно слушање на ЦД-то воздушно инхалирате витамини. И тоа А, Б, Б6, Б12, Ц, Д и Е.
Секој 4-ти јули диџеј Бабура микса на ранчот на Џорџ Буш по повод независноста на САД. Диџеј Бабура е еден од првите кои се залагаа за укинување на ропството во Америка и еднаквост помеѓу расите. Доказ за тоа е гостувањето на Карл Кокс во Скопје. NEMOGUCE

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
Ivana напиша:
Љупчо Петровски:kez: .....ма најХИТ се мајчкитеееее!!!
Сакам и јас:kajg:
Па ајде бе бејби, направи и ти еден ремикс...и тебе ќе ти склопат блогче:icon_lol:
Денес не е тешко да се стане популарен:blabla:

Член од
21 јули 2005
Мислења
87
Поени од реакции
1
gOJDO напиша:
Па ајде бе бејби, направи и ти еден ремикс...и тебе ќе ти склопат блогче:icon_lol:
Денес не е тешко да се стане популарен:blabla:
Мајчка, мил мајчка сакам....трк ѕирни ја на блогов шо го озборуваме тука .)

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
Ivana напиша:
Мајчка, мил мајчка сакам....трк ѕирни ја на блогов шо го озборуваме тука .)
:pos:
а ти сакаш да добиеш маичка од славниот DJ??!?:je:
Јас мислев сакаш да си ко него и да се штанца конфекција со твое име...:kez:
у маало иаме една штампарија за текстил, ако не ти дае DJ бабура маичка, јас ќе ти исштанцам, прати ми слика и кажи каква боја да биде

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
ima li nekoj , nekoj negov mix da slusnam bwe ?? :se_ molam

Kajgana Shop

На врв Bottom