Дискусија за Атеистите, Исламот, Христијанството и останати убедувања

Член од
3 јуни 2018
Мислења
309
Поени од реакции
135
Hahaha значи све е во парите...јас искрено незнам богат човек што се бави со вакви работи....сите што се бават со вакви работи се сиромави,мрзливи,без школо,филозофираат по цел ден итн

Член од
30 август 2021
Мислења
1.243
Поени од реакции
2.629
Не туку ние ловиме вредни деца тука да видат колко е ова одлепено и да праат пари а кога ќе ги направиш веќе сме те убедиле да ни дадеш пола. Ние вака прајме пари, преку тебе.

Член од
3 јуни 2018
Мислења
309
Поени од реакции
135
Јас каде што работам ....поголемите батковци, бизнисмени и газди ова ми го рекоја ахаххахах.
Бидејќи случајно се отвори муабет за оваа тема.
Значи у право се, дека све ова cе глупости

Член од
30 август 2021
Мислења
1.243
Поени од реакции
2.629
Они оти ти се батковци те сакат и неќат да се заебеш како нив, они веќе пола пари ни дават.

Член од
3 јуни 2018
Мислења
309
Поени од реакции
135
Па чим они ме се бават со вакви работи сигурно немаат убаво мислење за ова а за пари сигурно не даваат... Кој нормален верува и се бави со вакви работи(окултни едно друго) хаахахах

Член од
30 август 2021
Мислења
1.243
Поени од реакции
2.629
Па немат убаво мислење оти веќе се заебаа, а ти од дека знааш они дека ги дават парите?

Член од
3 јуни 2018
Мислења
309
Поени од реакции
135
Прочитај пак напишав дека НЕ даваат.
Имаат пари среќни се...убава кола, добро семејство,здрави се едно друго.... Собир што филозофираат со вакви работи најчесто се дно....глумат Буда и други слични фаци

Член од
4 август 2018
Мислења
1.532
Поени од реакции
3.292
Прочитај пак напишав дека НЕ даваат.
Имаат пари среќни се...убава кола, добро семејство,здрави се едно друго.... Собир што филозофираат со вакви работи најчесто се дно....глумат Буда и други слични фаци
И која им е поентата и смислата на животот?Овде само маски/глума читам во болдот,а дали е стварно така како што пишуваш кој знае...

Joshua_Tree

Samo na minuvanje...
Член од
21 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
4.769
...попаметни од милениумите,поголеми од сите цареви,филозофи,духовници и мудреци
...затоа што знаеме се,имаме достап до море на информации,затоа што сме го виделе светот уште пред Господ и Дарвин
...сме го виделе Сонцето порано од Космосот
...и читаме книги за да бидеме духовно исполнети
...и правиме купишта пари за да даваме милионски донации
...кој духовен и интелектуален БУМ?!?

...има уште,нели?

Член од
3 јуни 2018
Мислења
309
Поени од реакции
135
А што корист има од тоа твое духовно???
Одиш во црква се молиш 5 мин и надвор кога ке излезиш повторно каубоец...
Ако немаш пари ке се разведиш, децата ке ти патат...ке се разболиш едно друго....
Како ви помогнала таа твоја духовност тука како се решаваат проблеми со духовноста како помага таа.
Или од чакри,јоги,медитации,иницијации,кундалини

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.110
Поени од реакции
10.138
А што корист има од тоа твое духовно???
Одиш во црква се молиш 5 мин и надвор кога ке излезиш повторно каубоец...
Ако немаш пари ке се разведиш, децата ке ти патат...ке се разболиш едно друго....
Како ви помогнала таа твоја духовност тука како се решаваат проблеми со духовноста како помага таа.
Или од чакри,јоги,медитации,иницијации,кундалини
Како, како, како....многу прашања поставуваш, оди изгуглај си, овде нема никој време да те учи како прваче да си.
Хепта сигурно веќе тропка со прсти на маса од нервоза :P

Член од
3 јуни 2018
Мислења
309
Поени од реакции
135
Епа дај нека кажи некој јас и да изгуглам глупости ке изгуглам тоа е проблемот

Член од
30 август 2021
Мислења
1.243
Поени од реакции
2.629
Ако немаш пари ке се разведиш
Точно, а тоа духовното уствари нии веќе ти го ушрицааме, сега оди прај пари ќе имаш фокус и енергија и не заборави 50% на нас, ако не ни дадеш нии ќе си го повратеме тоа ушприцанпто и ти ќе се разведеш.

Kajgana Shop

На врв Bottom