Дали цените на пијалокот по кафулињата и дискотеките се OK?

Член од
31 јануари 2005
Мислења
145
Поени од реакции
22
Pa da do negde se i skapi pijackite,posebno Red-bull i nekoi slisni.

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Никој не не тера со зор да пиеме, сакаш да пиеш тоа ти се цените и точка.

+_Inception_+

Quantum
Член од
30 јануари 2005
Мислења
230
Поени од реакции
2
StormAngel напиша:
Никој не не тера со зор да пиеме, сакаш да пиеш тоа ти се цените и точка.
abe ne bese toa prasanjeto :) ja znam deka nikoj so sila ne te tera da izleguvas i da pies pijacki nego muabetot bese drug...dali e skapo,evtino ili sto ti ja znam sakam da slusnam od vas so mislite

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Neka gi tripliraat ako treba - taka lugjeto kje se posvetat na popametni raboti. Alkoholot i drugite takvi raboti se luksuz - a luksuzot skapo kosta :)

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Ако немаш пари, скапо е, ако имаш не е. :wink:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Во Скопје се скапи према другите градови во Македонија.

Коњак во Скопје - 80 денари
Коњак во Велес, Радовиш, Струмица... - 40 денари

Овој сразмер важи и за другите пијачки и другите градови. Мислам дека Куманово е најблиску до скопските цени, и отприлика е за 10 денари по пијачка поефтино во тамошните кафичи и дискотеки.

+_Inception_+

Quantum
Член од
30 јануари 2005
Мислења
230
Поени од реакции
2
Misticen se slozuvam so tebe...Vo Gostivar se mnogu solodni cenite na pijalocite vo kaficite i diskotekite a isto taka i vo drugite pomali gradovi a najskapo od se e letno vreme vo Ohrid...toa e stvarno izgor :)

+_Inception_+

Quantum
Член од
30 јануари 2005
Мислења
230
Поени од реакции
2
StormAngel напиша:
Ако немаш пари, скапо е, ако имаш не е. :wink:
bez razlika dali imas pari ili ne:)
aman be eve veke vo 2 posta se obiduvas da go kazes tvoeto mislenje na temava ama se nekako ne mozes dovolno da dolovis do vistinskiot odgovor :) daj malce porabodi na slucajot :)

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Скопје е претеризмот. Другите градови се океј. Затоа зачести петок-сабота туризмот по другите градови на искачање. Ем идеш во друг град и ти е ново и интересно, ем ке се изнапиеш и провеселиш како човек, а ке ги потрошиш истите пари како во Скопје кога ке го поделиш трошокот за горивото со неколку другари.

Член од
23 јануари 2005
Мислења
80
Поени од реакции
2
Cenite se preterani....a za vozvrat ne nudat nikakvi uslugi...daj neka im tekne neka napravat nesto porazlicno od drugite....da vnesat neshto novo,pointeresno....zatoa posle na site im e tapa iskacanjeto

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Ќерко Генералска...на сите им е тапа искачањето ради самата психологија на луѓето. Луѓето се тапа. Незнаат да уживаат кога ке излезат. И да е скапо пиењето, една причина плус кога ке решам да излезам да ги потрошам квалитетно моите пари и да си легнам испукан, весел и задоволно да си ја гушнам перницата.

+_Inception_+

Quantum
Член од
30 јануари 2005
Мислења
230
Поени од реакции
2
abe mnogu e napnata situacijata vo Makedonija i sekoj eden se oseka psihicki zamoren i normalno koga ke dojde vikend saka da izleze...e sea sakam da odam u kafana i da se opijanam...mi trebaat min 1000 denari za dobar skromen provod(vklucuvajki go i prevozot)...dokolku sakas da odis na nekoja si zurka isto taka minimum 1 500 denari za da si pomines dobro i da znaes deka si bil ustvari na zurka...dokolku sakas da odis vo kafic e toa i ne ti e bas skapo mozes i so 500 denari da izlezes, da otides vo nekoj kafic, da kupis edna pijacka i da dremes kako skot so nea cela vecer na masa:)

Kajgana Shop

На врв Bottom