Има многу што сакат да ,,растураат'' ама кога ти ќе сфатиш, ќе биде касно...[DOUBLEPOST=1413725027][/DOUBLEPOST]dajte bre ljuge kazete nekoj dobar rasturac na magii ako ste slusnale za nekoj pisete navistina e mnogu vazno
Добра чевла, мислам двете... Од каде ти се?Денес најдов пред прагот на вратата оставен бел зашилен камен, бидејќи личноста која ми беше во посета е доста сомнителна по тие работи па се прашувам дали е ова обид за некаква магија. Не верувам во такви работи меѓутоа ме интересира дали на некого му е познато такво нешто.
Ме интересира за да знам кои чекори да ги преземам во иднина.
Благодарам,
Еве слика од каменот.
Земи го каменот, акни и го на личноста од глава и кажи и да не се глупира друг пат.Денес најдов пред прагот на вратата оставен бел зашилен камен, бидејќи личноста која ми беше во посета е доста сомнителна по тие работи па се прашувам дали е ова обид за некаква магија. Не верувам во такви работи меѓутоа ме интересира дали на некого му е познато такво нешто.
Благодарам,
Еве слика од каменот.
Не е магија, тоа дел од новата владина програма за благодарност кон своите промотори. Имаат најдено и Роко, Џониби, Валволин.... прашај ги.Најдов во дворот златен прстен со рубин. Се си мислам дека е магија, па ке го молам магионичарот да фрли уште неколку пошто не фати магијата. И не толку далеку во тревата, можи и поблиску на плочки пред врата.
Хехехе тоа да ти било. Не сум знаел.Не е магија, тоа дел од новата владина програма за благодарност кон своите промотори. Имаат најдено и Роко, Џониби, Валволин.... прашај ги.
Абе луд, каква магија бараш овде, ова е камен за стружење пета. Прашај го дедо ти или татко ти да не е негов каменот, да не го фрлиш за џабе, па да ти ги удрат чевлите од глава дека си го фрлил.Денес најдов пред прагот на вратата оставен бел зашилен камен, бидејќи личноста која ми беше во посета е доста сомнителна по тие работи па се прашувам дали е ова обид за некаква магија. Не верувам во такви работи меѓутоа ме интересира дали на некого му е познато такво нешто.
Благодарам,
Еве слика од каменот.
Кажи за каква магија се работи, да знаеме кој гатач да ти го препорачаме.Ја читам вашата тема и би сакал ваш совет, искуство и препорака за луѓе-гатачи што гледаат и тргаат црни магии? Имам слушнато за Оливера од Дедебалци (село измеѓу Прилеп и Битола) и за Дуле од Велес.
I jas ne veruvav ama si osetiv na svoja koza debelo.
Bev kako vo dupka i toa nekolku godini.
Sto se neprobav za da se oslobodam od toa i na kraj najdov resenie postoi ama kaj vidoviti koi gi gledaat i trgaat tie raboti. Alal da im e na zenite Gospod da gi pozivee!
I vo gospod veruvam i vo vera crkva! Se si postoi so vekovi i eri, samo nie mladite ne go zabelezuvame.
Se si ima lek samo treba da se najde, imav nekoi cudni bolki (te me boli te ne me boli i toa na neodredena lokacija) ama go resiv nekoj sakal da me stavi u dupka i da bidam ROB. Gospod ke im naplati u pekolot. Ima crni magii i toa mnogu po skopje i makedonija, zlobni luge i pretezno se ZENI KOI GO PRAVAT TOA!
Porano spiev i po 13 saati i uste mi se spiese se cudev kako moze tolku, sega spijam po 7 casa i mozam i cel den da rabotam, energijata mi ja odzimase taa magija. SE frliv po reka taka treba.
Sega sum kako nov covek so bistar UM i poln so energija.
Sega svativ ponekogas sto e sreka! Da ti trgne! Da osetis deka ti odi samo od sebe! Toa e TOA! SREKA
Најверојатно има швалерка.здраво,
би сакала да ве прашам со дечко ми сум три год и 6 месеци, се беше одлично до пред 2 недели каде што скрос се смени , одпрвин да кажам дека бевме неразделни и прееееемногу се сакавме, сега се сомнева во неговите чувства изгубен е нема план за животот , има кошмари , спие премногу и нагло ослабе, буквално како да е сосема друга личност , на моменти сака да е со мене на моменти несака, одбивна сум му , па ме сака...... ова се случува скоро 1 месец , јас навистина незнам што да правам , но ова не личи на него , дали имал некој слично вакво искуство , ве молам за помош.
sea ke mozam mirno da spijam shala na strana .... bolje da ima otkolku vakvi raboti da mu se slucuvaatНајверојатно има швалерка.
Хероински зависник станал.здраво,
би сакала да ве прашам со дечко ми сум три год и 6 месеци, се беше одлично до пред 2 недели каде што скрос се смени , одпрвин да кажам дека бевме неразделни и прееееемногу се сакавме, сега се сомнева во неговите чувства изгубен е нема план за животот , има кошмари , спие премногу и нагло ослабе, буквално како да е сосема друга личност , на моменти сака да е со мене на моменти несака, одбивна сум му , па ме сака...... ова се случува скоро 1 месец , јас навистина незнам што да правам , но ова не личи на него , дали имал некој слично вакво искуство , ве молам за помош.