Дали би простиле неверство?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Не простувам а ми простуваат.. чудна работа :D
на сите досега сум манала превара, од проста причина што си беа преценети и тоа беше со цел да ги he „приземјам“
освен на последниот дечко кој за некоја обратна пропорционалност прв ми го направи тоа мене...
сакаше да врти други а да биди со мене ама зато сега he flies solo :свиркам:

ako me varala finansiski , ke i prostam so ukor , ali ako me varala so drug nema shansi, togash znaci ne e zadovolna licno od mene. Za sekoj slucaj treba oci da se otvaraat na vreme i da bide siguren pred da se obvini. http://smartdna.gr/infidelity_mk.mk.aspx eve eden nacin da se vidi dali seksualno me varala.

Неверство , во никоја ситуација не е нормална работа и да и простиш на личноста за тоа дело -НИКОГАШ НЕМА ДА СЕ ЗАБОРАВИ. . . . нека прави што сака . ќе излезе на виделина и секогаш ке биде пречка за врската или брак , што и да е брзо ќе заврши . . . .
сакам да кажам не е битно дали ќе и простам - тоа е почеток на КРАЈОТ . . . :) подобро ужасен крај - него рогови
--- надополнето: 27 октомври 2012 во 18:38 ---
на сите досега сум манала превара, од проста причина што си беа преценети и тоа беше со цел да ги he „приземјам“
освен на последниот дечко кој за некоја обратна пропорционалност прв ми го направи тоа мене...

па ако се може терај , демокрација, денес се е дозволено оргии, хомосексуалци , анимал ,,,. . . и др идр и др и . .

Која е смислата да бидеш со некој а тој да мисли на друга,ако смета дека таа е подобра и сигурен е во тоа треба да оди веднаш кај неа а не прво да ја проба :D Во секој случај неверство во врска никогаш не би простила а во брак можеби доколку има некој работи кои не врзуваат :)

Која е смислата да бидеш со некој а тој да мисли на друга,ако смета дека таа е подобра и сигурен е во тоа треба да оди веднаш кај неа а не прво да ја проба :D Во секој случај неверство во врска никогаш не би простила а во брак можеби доколку има некој работи кои не врзуваат :)

значи кога влезеш во брак , дозволено е се . . . :icon_lol:
блазе си му на твојот маж ,

Да ми кажат муабети дека ме варала нема да им верувам. Ама се додека видам со свои очи друго е. Моменталното мислење ми е дека ќе простам ама се разбира нема исто да е понатаму, Фала богу ќе почнам да си ја варам и јас се додека не заврши врската. А тоа фала богу ќе се случи многу брзо.

е па ти мари , па тој не сапун да се потроши хеехех од дупку у дупку :pos:
Абе после 40-50годни брак ако му се може дозволено е :pos:
заклучок - кој како си гу нареди такој ке си :drk:

е па ти мари , па тој не сапун да се потроши хеехех од дупку у дупку :pos:

заклучок - кој како си гу нареди такој ке си :drk:
Абе пењил се не пењил се пари сам даваја ке га еду :pos: А ти си амбициозен дека и на 80 ќе можеш? :D

Абе пењил се не пењил се пари сам даваја ке га еду :pos: А ти си амбициозен дека и на 80 ќе можеш? :D

а тој за паланчанца и политанку . .. :) здравје да доживимо 80 па т`га ќе се фалимо

Не разбирам која е поентата да се пофалиш дека си била едит...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom