Гумени чизми

?

..........

Гостин
Чизмите си се ок, за работа во поле, во рудник, или за одење по каллива почва, а за носење како модно парче треба да си глупава плавуша, како оној костурот кој го нашле во ќошот од некоја стара куќа, епа тоа било плавуша која не ја нашле во криенка, ете колку треба да си бот за да носиш гумени чизми како модно парче..

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Имам марка Тигар зелени се.

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
никогаш не би носела гумени чизми ама затоа овие ми се слабост сите ги сакам и во сите бои

ugg_boots.jpg

Black-cardy-ugg-boots.jpg ugg-cardy-Dusty-Rose-5819.jpg Australian-Ugg-Boots.jpg cardygreymain.jpg

Women-Black-Classic-Cardy-Ugg-Boot_1.jpg ugg_boots_da101404001.jpg незнам кои се поубави

работата е да ми биде топло на ногата а не да се смрзнувам!

Marshmallow

◦Kajganaholic◦
Член од
28 март 2009
Мислења
450
Поени од реакции
25
Воопшто не сакам гумени чизми.Ко за по риба се.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.731
Поени од реакции
34.306
photo672r.jpg

У продавница каде стварите од излогот ги ставаа во ќесе да не фаќаат прашина, сега преку 2к за гумени чизми.
Мода.

:pos2:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
2300 за гумана? Не фала.

Имам вакви купено уште во прва средно за кога одам на скијање, за по снегови, ништо им се нема случено, влакно не штрчи.

T

Tetro

Гостин
Моите не се грди, имаат челик напред на прстите. Така да знаеш.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.902
Поени од реакции
12.450
Гумени чизми, ги паметам и по добро (на риба и лов на желки) и по лошо (копање, поплави).
Во секој случај за студ и снег (ако веќе се мора) и планинарење у секое доба се гојзерици....саглам гојзерица трае најмалку 10 години, лични на изглед, ногата саглам се вентилира, не можеш зглоб да оштетиш....кај гума ова го нема, недајбоже да се лизнеш (или симнеш гумена чизма кај некого нагости :) ).

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Не знам колку се добри за носење овие гумените чизми, ама знам дека од нив можеш чамец да си направиш. Барем така викаа на K-15 :)

Тањушка

pretty mama
Член од
17 јануари 2006
Мислења
365
Поени од реакции
29
Кај нас дури оваа сезона станаа хит, ама низ светот се модерни од пред некоја година. И да, нивната функција е да се носат кога времето е ВРНЕЖЛИВО. Имам и јас и овие денови додека небото се истури си ги изнаносев и се каев што не сум си купила и порано. Шуќур што се сега ИН, па се спасив од чудни загледувања.

Kajgana Shop

На врв Bottom