Гумени чизми

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Чизмите си се ок, за работа во поле, во рудник, или за одење по каллива почва, а за носење како модно парче треба да си глупава плавуша, како оној костурот кој го нашле во ќошот од некоја стара куќа, епа тоа било плавуша која не ја нашле во криенка, ете колку треба да си бот за да носиш гумени чизми како модно парче..

Имам марка Тигар зелени се.

есен - зима 2010

Gumene-cizme-za-jesen-2010-190.jpg
sta40109.jpg
sta40097.jpg

http://www.beoclick.com/clanak/Gumene-cizme-za-jesen-2010

никогаш не би носела гумени чизми ама затоа овие ми се слабост сите ги сакам и во сите бои

ugg_boots.jpg

Black-cardy-ugg-boots.jpg ugg-cardy-Dusty-Rose-5819.jpg Australian-Ugg-Boots.jpgcardygreymain.jpg

Women-Black-Classic-Cardy-Ugg-Boot_1.jpg ugg_boots_da101404001.jpgнезнам кои се поубави

работата е да ми биде топло на ногата а не да се смрзнувам!

Воопшто не сакам гумени чизми.Ко за по риба се.

photo672r.jpg

У продавница каде стварите од излогот ги ставаа во ќесе да не фаќаат прашина, сега преку 2к за гумени чизми.
Мода.

:pos2:

2300 за гумана? Не фала.

Имам вакви купено уште во прва средно за кога одам на скијање, за по снегови, ништо им се нема случено, влакно не штрчи.

67011.jpg

Моите не се грди, имаат челик напред на прстите. Така да знаеш.

Гумени чизми, ги паметам и по добро (на риба и лов на желки) и по лошо (копање, поплави).
Во секој случај за студ и снег (ако веќе се мора) и планинарење у секое доба се гојзерици....саглам гојзерица трае најмалку 10 години, лични на изглед, ногата саглам се вентилира, не можеш зглоб да оштетиш....кај гума ова го нема, недајбоже да се лизнеш (или симнеш гумена чизма кај некого нагости :) ).

Не знам колку се добри за носење овие гумените чизми, ама знам дека од нив можеш чамец да си направиш. Барем така викаа на K-15 :)

Кај нас дури оваа сезона станаа хит, ама низ светот се модерни од пред некоја година. И да, нивната функција е да се носат кога времето е ВРНЕЖЛИВО. Имам и јас и овие денови додека небото се истури си ги изнаносев и се каев што не сум си купила и порано. Шуќур што се сега ИН, па се спасив од чудни загледувања.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom