- Член од
- 22 април 2009
- Мислења
- 212
- Поени од реакции
- 18
Za oveklokuvanje mislam deka premnogu sum go rabotel toa i stvarno e nezgodan rabota taka da koj nema nervi neka ne pocnuva :nenene:
Druze ja ne oveklokuvam za da dobijam 20% podobruvanje ja odam na 100% podobruvanje i taka imam riknato mnogu grafiki
Druze ja ne oveklokuvam za da dobijam 20% podobruvanje ja odam na 100% podobruvanje i taka imam riknato mnogu grafiki
Imas dva nacini u bios ili preku sof. ako sakas moj sovet odi na posigurna varijanta zemi si riva tuner ovoj program raboti vo windous i gi drzi fabrickite podesuvanja na drajverot i so prais tuka go instaliras ako ti e poslaba verzija i prais unlock na site pinovi na procesorot na grafikata (kako zastita kompaniite go zaklucuvaat za da mozat da vadat sekoj mesec nova grafika a koristejki ista platforma T.S. elekrtonika) a istoto ke go napravis i na ramot na grafikata. koga ke go napravis seto ova doaga interesniot del od edna stana go gledas procesorot na kolkava frekfencija raboti i do kade moze da odi isto i frekfencija na ram na grafikata zgolemuvaj do tamu kaj sto mislis deka ti e dovolno a ako i maksimumot ne ti e dovolen pisi ke ti kazam po agresiven metod na oveklokuvanje pozdav EJ PAZI DA NE PRETERAS OKECS n988gt