- Член од
- 25 август 2009
- Мислења
- 2.078
- Поени од реакции
- 1.243
да да ми текна и мене друг некој??Липи:helou:
да да ми текна и мене друг некој??Липи:helou:
Нема, Дел Боске може да биде вториот во историјата со таков успех.да да ми текна и мене друг некој??
да да и би бил поуспешен со тоа што има 2титули во ЛШНема, Дел Боске може да биде вториот во историјата со таков успех.
Германците играа Мурињо стајл против Барса, ама ете, не пали секогаш. Требаше да си ја играат онаа игра од претходните натпревари, па што биде нека биде.
Како и да е,Шпанија заслужено игра во финалето.Тотално ги надиграа,кај германците фалеше бајги Милер,овој Троховски некако ко изгубен ми делуваше.
Но,сепак да не беше Германија на ова СП,ќе беше многу подосадно и поглупо.Со еден збор,тие ја направија разликата.
Ја торпедираа Австралија со 4-0,ја уништија Англија со 4-1,ја демолираа Аргентина со 4-0.
Да не заборавиме пред тоа ја тепаа Гана 1-0,и изгубија од Србија исто така со 1-0.
Според мене го играа најдобриот фудбал на ова првенство,со толку млада екипа стигнаа до последните 4.
Се надевам дека барем ќе го освојат третото место.
Озил,Кедира,Милер,Боатенг,страшни млади играчи,кои се надевам на наредното европско/светско ќе бидат шампиони.
Тоа е тоа.Во финалето ќе бидам за Холандија,ама искрено да збориме Шпанија е за класа појака,и само чудо може да ги спаси лалињава.
Боби[Мкд];3662705 напиша:spaso неможеш да знаеш како ќе се развијат и дали ќе бидат шампиони, а потенцијал имаат.
Всушност многу сум разочаран од првенствава, од 2002 навака секогаш сме близу а никогаш не освојуваме. Немам надеж веќе дека ќе бидеме шампиони.
Ќе ги снемало за 2-3 години ти знајш што збориш или ти одговара пошто твојата Швабија неможе да прдне од нив ?
1.Не е едно него две Европски.
2.Името не игра,него играчите.Истото важи и за Бразил
3.Тогаш биле златните генерации на Германија,сега дојде времето за Шпанија да освојува се живо.