Генерална тема за ЕП 2020 (9 јануари - 26 јануари)

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување
И еве ден после мечот со Австрија..криво ми е бе..уште ми е криво..

Секако не а мечот со Австрија или целото првeнство, бидејќи се знаеше што е реалноста...

Криво ми е за генерацијава...толку хајпана, толку надежна а толку... без резултати.

Пропадна една генерација што имаше маестрална шанса да игра на олимпијада.

Го испуштивме најдобриот играч што било кога би го имале во некој спорт да ни донесе некаков маестрален успех.

Пропуштивме да капитализираме во период кога македонска екипа беше Европски првак на два пати.

Шо знам, ептен издишено се осеќам за сево ова.

Стварно ќе ми фали возбудата околу ракометов секој Јануари, дури и да се пласираме на СП догодина пак е факт дека ништо нема да се случи. Стварно штета :(

ебати ЕХФ..зарем не треба барем во последниот круг утакмиците ДА СЕ ИГРААТ во исто време ??
И сега повеќе дански навивачи има од исландски, ептен КЕИФ ќе ми биде ДАНСКА да отпадне

ебати ЕХФ..зарем не треба барем во последниот круг утакмиците ДА СЕ ИГРААТ во исто време ??
И сега повеќе дански навивачи има од исландски, ептен КЕИФ ќе ми биде ДАНСКА да отпадне
Миклер ги уништи во второ. Толку е со Данска.

до толку се надуваа работите дека Данска мора да влезе, па коефициентот за победа на Унгарија беше пред утакмица 5,1

Данциве како попарени на утакмицата Исланд-Унгарија. :pos:

Нешто друго приметив на ова првенство, можеби грешам, ама мислам дека НАТПРОСЕЧНО ?? се случува играчите да се лизнат при трчање... дали има нешто со матерјалот на подовите, влажноста на воздухот, патиките ???
Не само нашите, ете и сите други..

Е па еве, ги имаме последните 11 екипи од првенствово:

1579134909416.png

Можете да кажете што сакате за Брестовац, ама ниту еден тренер до сега не ја донел Македонија веднаш зад Данска и Франција! <3

Во 2012 Македонија беше пред Франција, а во 1998 пред Данска! :cool::vozbud:

Е па еве, ги имаме последните 11 екипи од првенствово:

Прегледај го приврзокот 229349

Можете да кажете што сакате за Брестовац, ама ниту еден тренер до сега не ја донел Македонија веднаш зад Данска и Франција! <3
значи за СП квалифу играме против Русија ???

значи за СП квалифу играме против Русија ???
За Сп ќе има посебен ждреб, и уште ништо не се знае, да заврши првенството, ама да, можните противници се Русија, Полска, Босна, Латвија, Србија и Украина како фаворити+ екипите што играа претквалификации

...ама ова е еден меч, наводо треба да се игра и уште еден меч

Ама...ЕХФ сами кажаа дека не се знае ништо, и тоа што Франција и Данска отпаднаа а ипак играат квалификации за ЛОИ ја закомпликува работата така да...до крај на првенството ќе дознаеме :D

За Сп ќе има посебен ждреб, и уште ништо не се знае, да заврши првенството, ама да, можните противници се Русија, Полска, Босна, Латвија, Србија и Украина како фаворити+ екипите што играа претквалификации

...ама ова е еден меч, наводо треба да се игра и уште еден меч

Ама...ЕХФ сами кажаа дека не се знае ништо, и тоа што Франција и Данска отпаднаа а ипак играат квалификации за ЛОИ ја закомпликува работата така да...до крај на првенството ќе дознаеме :D
всушност Ранкингот не е готов?, зависи ли како ќе изиграат Австрија и Чешка понатаму ???

Ајмо Белорусија 1 со Дојчланд 4.5 коеф

Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk

На овој Стојан Петрушевски како не му здосади секој ден да биде гостин.:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom