Враќање на избришани податоци

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
dali moze da se vratat fajlovi sto se izbrisale so format ? :)

praev sea format... se mi bese staeno na usb, usb to go zaboraviv vo kompjuter ukluceno.. si napraviv format ko sho treba :) ama ... koga ke probam da go uklucam USB-to mi vikaaa "please instert disc in drive in E "
dali moze da se vrati nesto preku USB
ili moze da se vrati preku... KOMPJUTEROT

mnogu mi e itno...
:)

Член од
17 февруари 2007
Мислења
296
Поени од реакции
0
Пробај со ова. Јас успешно имам враќано податоци со овој софтвер од форматиран диск. Е сега тебе дали ти е форматирано УСБ-то или заебано незнам :)

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
frenki... go simnav ova... ama nisto ne pravi
go instalirav i koga ke go uklucam se javuva samo vo procesi.. i nisto poveke...
mozes da pises nesto poveke za programcevo ?

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
aaaaa konecno mi go otvori programceto... ama mi barase da go licenciram... taka da nisto so toa...
ama najdov drugo programce sto vraka od usb
i vrativ se sto mi trebase :)
sepak, fala frenki
ako mu treba na nekoj programcevo... na PM

Член од
29 јули 2007
Мислења
71
Поени од реакции
3
aaaaa konecno mi go otvori programceto... ama mi barase da go licenciram... taka da nisto so toa...
ama najdov drugo programce sto vraka od usb
i vrativ se sto mi trebase :)
sepak, fala frenki
ako mu treba na nekoj programcevo... na PM
bratmi nesto vazno mi imase izbrisano, daj molim te toa programce da go vratam ... poz

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
bratmi nesto vazno mi imase izbrisano, daj molim te toa programce da go vratam ... poz

Барај RTStudio, враќа податоци дури ако се форматирани.

Се разбира враќањето зависи од тоа колку е снимано врз нив.

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
На брат ми му имаа дадено една професионална програма,незнам точно како се вика,ке го прашам ке ви кажам.Ако на некој му треба нека ми пише по ПП.
Братми погрешка го избриша цел хард и инсталираше нов виндоус на него.Со тој програм сите податоци ги врати,ги изгуби само тие на кој беше снимен новиот виндоус.

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
На брат ми му имаа дадено една професионална програма,незнам точно како се вика,ке го прашам ке ви кажам.Ако на некој му треба нека ми пише по ПП.
Братми погрешка го избриша цел хард и инсталираше нов виндоус на него.Со тој програм сите податоци ги врати,ги изгуби само тие на кој беше снимен новиот виндоус.
Ами прашај како се вика точно и кажи име :) Интересно звучи доколку е стварно толку ефикасен.

П.С. А ако имаш линк за Download ондак пиши на профил/ПП може ќе затреба некогаш :toe: :smir:

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Оваа програма на кој ли не би му затребала...посебно на вакви како мене постојано што експериментираат со компјутерот.И ме интересира дали ќе ги врате сликите после форматирањето,многу ми е криво за тие слики што ги изгубив па ако има можност да ги повратам прати линк за download.

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Оваа програма на кој ли не би му затребала...посебно на вакви како мене постојано што експериментираат со компјутерот.И ме интересира дали ќе ги врате сликите после форматирањето,многу ми е криво за тие слики што ги изгубив па ако има можност да ги повратам прати линк за download.
За изгубените фајлови незнам... да видиш на Google нешто како Recovery Lost Files или така нешто... Иначе за у иднина, имаш опција BackUp на самиот Windows... Start > All Programs > Accesoriess (хмм... не ми ткенува точната локација, а и неможам да видам на Windows 7 сум) и мислам дека со таа опција ќе можеш да си ги штитиш фајловите. Јас таа опција ја немам користено ниту еднаш до сега и незнам баш точно како работи и како резултира доколку ја користиш. Ако има некој кој ја има користено не ќе е лошо да објасни подетално што и како иде со опцијата BackUp можеби ќе му се најде некогаш на некој.

Kajgana Shop

На врв Bottom