The Savior
Is with me
- Член од
- 29 јули 2021
- Мислења
- 5.025
- Поени од реакции
- 9.710
Во главно игри како Counterstrike, Splinter Cell, Unreal Tournament и останати слични first person shooter акциони игри.
Еден од поглупите постови од постоењето на форумот.Иначе не ја сфаќам опсесијава со кантер, тоа ми е исто како да играм супер марио на нинтендо.
имав едни другарчиња што игравме код али они више по кантерот биле. И сеа таму лом ги праев, мислеа дека у кантер ќе ги израмниме сметките. Но иста прича. Иначе кантерот е као да се такмичиш у трки со 101 од југославија за ова модерно време. Иначе кај кантерот ме нервира што немаш нишан ко што треба, цела игра е spray and pray.Еден од поглупите постови од постоењето на форумот.
call of duty?имав едни другарчиња што игравме код али они више по кантерот биле. И сеа таму лом ги праев, мислеа дека у кантер ќе ги израмниме сметките. Но иста прича. Иначе кантерот е као да се такмичиш у трки со 101 од југославија за ова модерно време.
Ова ти е исто ко да прашаш зошто луѓето сеуште играат фудбал после толку време од кога постои фудбалот или зошто луѓето играат сеуште шах.Иначе не ја сфаќам опсесијава со кантер, тоа ми е исто како да играм супер марио на нинтендо.
Во време на апсолутна модернизација и строг квалитет на игрите cs 1.6 остана тренд дури и кај младите и покрај лошата графика. Цело детство ни поминало на таа игра, што не е случај со "модерниве" игри што после 3-4 години се губат целосно или постојано се бараат нови апдејти. Имам прејак лаптоп, што сите игри ги тера на ултра, сум ги пробал но се враќам на 1.6. Ме радува и фактот дека серверите кај што играм се нонстоп полни со 20+/25+ годишни што исто не е случај кај новите игри каде претежно се 2-13 годишни деца кои користат читови, глупости. Затоа се игра кантер. па бујрум на сервер кој сака.Иначе кантерот е као да се такмичиш у трки со 101 од југославија за ова модерно време.
Kантер ти е стратешка игра не е брзоплета игра ко код или quake или doom кај шо се губиш после некое време од брзина на играта и незнаеш шо се дешава ова ти е стратегија и шутер во едно значи играта е мисловна се игра бавно исто ко шах да играш.Од тие причини остава простор за надградба на вештините и знаењето затоа е толку популарна дури и после 20+ години.имав едни другарчиња што игравме код али они више по кантерот биле. И сеа таму лом ги праев, мислеа дека у кантер ќе ги израмниме сметките. Но иста прича. Иначе кантерот е као да се такмичиш у трки со 101 од југославија за ова модерно време. Иначе кај кантерот ме нервира што немаш нишан ко што треба, цела игра е spray and pray.
па мене тоа ми се свиѓа. У код динамиката те обзема, качува адреналин. Поготово кога ќе направиш реденка 10-15 души. Па авионите и хеликоптерите кога ќе ги пуштиш. Секоја секунда у код е битна ако сакаш да си прв. Сеа преференци се у прашање.Kантер ти е стратешка игра не е брзоплета игра ко код или quake или doom кај шо се губиш после некое време од брзина на играта и незнаеш шо се дешава ова ти е стратегија и шутер во едно значи играта е мисловна се игра бавно исто ко шах да играш.Од тие причини остава простор за надградба на вештините и знаењето затоа е толку популарна дури и после 20+ години.
Е ова е причината зошто fast pace или брзоплетите игри ко код губат внимание кај играчите оти без мозок се игра, играта толку брзо се одвива шо немаш време да размислуваш а кога немаш време да размислуваш и вештините и знаењето паѓаат во вода код ти е ко лото да играш најсреќниот добивапа мене тоа ми се свиѓа. У код динамиката те обзема, качува адреналин. Поготово кога ќе направиш реденка 10-15 души. Па авионите и хеликоптерите кога ќе ги пуштиш. Секоја секунда у код е битна ако сакаш да си прв. Сеа преференци се у прашање.
па не би рекол, има и код тактички елементи. Неможеш да направиш добар кил ако не размислуваш и немаш поглед на ситуацијата што се дешава на мапа и не знаеш каде може да те чекаат кампери. А кампери има ептен многу. Код игрите треба ептен брзи одлуки да носиш ако сакаш да направиш нешто.Е ова е причината зошто fast pace или брзоплетите игри ко код губат внимание кај играчите оти без мозок се игра играта толку брзо се одвива шо немаш време да размислуваш а кога немаш време да размислуваш и вештините и знаењето паѓаат во вода код ти е ко лото да играш најсреќниот добива
Па баш затоа шо е ептен брза губи интерес играта али ок играј си ти код и уште нешто никој неможе да ме убеди дека некој со име Рон Бургунду прави по 10 до 15 убиства на код или било која игра.па не би рекол, има и код тактички елементи. Неможеш да направиш добар кил ако не размислуваш и немаш поглед на ситуацијата што се дешава на мапа и не знаеш каде може да те чекаат кампери. А кампери има ептен многу. Код игрите треба ептен брзи одлуки да носиш ако сакаш да направиш нешто.
брат, 48 - 2 ми е најјака партија некогаш изиграна. Со Беретка снајпер лом ги праев не знаеја каде им е газот, сакаа да ме банираат. Иако имало партии и каде што сум праел по 130+ килс али тоа со помала разлика. Тоа беа времиња, сега и ја не играм многу одамна.Па баш затоа шо е ептен брза губи интерес играта али ок играј си ти код и уште нешто никој неможе да ме убеди дека некој со име Рон Бургунду прави по 10 до 15 убиства на код или било која игра.