- Член од
- 4 ноември 2010
- Мислења
- 305
- Поени од реакции
- 50
Jakо бришене на постови се додека дискусиата да изгледа во саканиот формат.
И това е големо искуство. Браво.
Ок богаташ искулирај малку.Jakо бришене на постови се додека дискусиата да изгледа во саканиот формат.
Богати са ониа земи, во кои одат од другите да работат, а не они да бегат надвор.Ок богаташ искулирај малку.
Така е Официјално ние земаме мали плати. Но јас ти казжам дека секој се овозможува на мали приходи за да се скријат даноци. Еве ти вистинската пазарна статистика. Тука работите добиваат вистински вид, бидејќи е анонимно и не е од официјални документи:Bugarive u sve sakaat da se pred nas, pa i u siromastija ne pominaa
Razlikata e vo toa sto ste vo EU a nie ne no platite ni se na isto nivo dali me razbiras.Викторчо, бравос дечко, гледаш Seir.bg
Разликата е дека ако не ми уидисва тука, малка е платата - бегам во страните во ЕУ, дека е по голема.
Вие нема дека да бегате. Това сакат газдите, и додека не се освестите ке ви викат оти е лошо во ЕУ.
Лошо е за них, ке останат малко невработени, со сила ке ги натерат да крадат по малко.
Ама от дека пипе да го разбереш
Da JAS!I. Дали некоj е бил скоро во Пиринска Македониjа? Таа цути. А Вардарска?
Целта на темата е - бугарите са сиромашни, во ЕУ е лошо и не требува да влизаме тамо.Razlikata e vo toa sto ste vo EU a nie ne no platite ni se na isto nivo dali me razbiras.Jas ne se falam so mojata plata no cudno mi e nekoj Bugar ke mi kaze deka zemal 500 plata i se fali so toa, a nie zemame 400 evra i kukame deka se malce pari RAZBIRAS?
Не си разбрал. Бугарите пред да влезат беа сиромашни, и после влезот пак се сиромашни.Целта на темата е - бугарите са сиромашни, во ЕУ е лошо и не требува да влизаме тамо.