Воведување на "такса влез" во супермаркети и продавници како и во Трговските центри

• Креатор на темата Креатор на темата Keljav
  • Време на започнување Време на започнување
Не е моја идејава. Јас су од село

Не најак момент е кога викаш дека со 5 денари такса се плаќаат чистачките. Ти дали си мислиш дека сите тие продавници во моловите бесплатно им е да си отворат продавница затоа што се бред? Во мојовите се плаќа кирија од 2000-3000 евра па нагоре, сето тоа одржување на молот е од компанијата која го поседува, колку повеќе луѓе привлекува молот толку повисока кирија. Значи ако молот стави такса а другиот мол каде што се 90 % исти продавници нема такса и има бесплатен паркинг, многу промоции и тест продукти кој што ги земаш за беспари, плус наградни игри и многу други занимливости. Ти во кој мој ќе одиш во тој што се плаќа такса 30 денари или во тој што е бесплатно и добиваш многу повеќе?

Безврска ти е муабетот и идејата.

Не најак момент е кога викаш дека со 5 денари такса се плаќаат чистачките. Ти дали си мислиш дека сите тие продавници во моловите бесплатно им е да си отворат продавница затоа што се бред? Во мојовите се плаќа кирија од 2000-3000 евра па нагоре, сето тоа одржување на молот е од компанијата која го поседува, колку повеќе луѓе привлекува молот толку повисока кирија. Значи ако молот стави такса а другиот мол каде што се 90 % исти продавници нема такса и има бесплатен паркинг, многу промоции и тест продукти кој што ги земаш за беспари, плус наградни игри и многу други занимливости. Ти во кој мој ќе одиш во тој што се плаќа такса 30 денари или во тој што е бесплатно и добиваш многу повеќе?

Безврска ти е муабетот и идејата.

Не се секирај луѓето сакаат да плаќаат

Не се секирај луѓето сакаат да плаќаат

tumblr_miap7pXOd21rm49iao1_250.gif

Каде тоа, во некој паралелен универсум сигурно?

тргни бе од себе. Мастурбираш на плаќање.

Ако не сакаш со убаво има и поинакви начини.

Ако не сакаш со убаво има и поинакви начини.

Не ти ја разбирам поентата, ако не плаќа некој за глупости треба да го натепаат и да му ги украдат? :tapp::tapp:

Не ти ја разбирам поентата, ако не плаќа некој за глупости треба да го натепаат и да му ги украдат? :tapp::tapp:
??? Има начини ќе те принудат де. Ако имаш пари и време значи ќе си платиш и влез

Идејата е топ. Затоа има интернет и можеш да си видиш на интернет карактеристики за телефонот. И постои телефон од секој салон и ќе се јавиш и прашаш. Наскоро ќе ја воведат.
хаххахахахаха каква појава си ти дечко :LOL:[DOUBLEPOST=1408322439][/DOUBLEPOST]а уствари овај ќељав ве дупи сите на темава
а и јас се фатив малце на "муабетот" али после му ја сфатив фората :)

Друже кај ја најде оваа информација во 15 држави сум бил во ЕУ никаде такса во трговски не сум платил. Секој ден се затвараат продавници па уште такса да бараат со пазар од два милиони и 50 % сиромашни не зафркавај. Скопски сам го пропадна новогодишниот панаѓур со таа 50 ден карта

Друже кај ја најде оваа информација во 15 држави сум бил во ЕУ никаде такса во трговски не сум платил. Секој ден се затвараат продавници па уште такса да бараат со пазар од два милиони и 50 % сиромашни не зафркавај. Скопски сам го пропадна новогодишниот панаѓур со таа 50 ден карта
...ме потсети нешто..., кога оние лажни словеначки преваранти со име ЕРА, ќе го вратат саемон и целиот тој простор..во сопственост на градот???
Тие лоповчуги го добија за ситна пара, плус локација ко дваесет фудбалски стадиона со лажно ветување дека ќе го направат белосветски саем, па ќе изградат уште незнам што..мислам дека и светски трговски центар со нешто ко Таџ Махал у средина беше во пописот.
Ништо од тоа..дури и еден селски панаѓур е поатрактивен од нивните манифестации.
Не ми е јасно што праат овие задолжени за тоа у влада, спијат или се задавиле од словеначки шумски мед.., па не можат да гукнат?????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom