- Член од
- 12 ноември 2008
- Мислења
- 2.304
- Поени од реакции
- 1.775
драјвер за камерчето шо е на даскалските лаптопи, за виндоус 7 и за едубунтуто 7.04, во BIOS е enabled, на официјалната страна од асус немат драјвери
Оди овде па Download и избери го точниот модел Л300.ми треба camera driver за toshiba satellite l300 windows 7 каде можам да го најдам pls
Аух, таа стара графичка е. Ати не прави драјвери за нејзе од 2006та. За Виста/7 нема посебни драјвери, туку вградени се во windows 7ка. ако прави проблеми, направи Windows Update треба само да си земи што му треба.Your video adapter`s (Standard VGA Graphics Adapter) driver is old (6.1.7600.16385).
This game works better with the 6.14.10.6360(or more recent) driver version
Imam : ATI RADEON 9200
RESENIE PLZ
Најдов:smir:beneamata напиша:Ми треба драјвер за wireless за следново ATHEROS AR9285, ми треба за win 7, направив апдејт и не ми работи, исто така на официјалната страна ги нема драјверите...
Пробај со овој (инаку за ХР е). На официјалната страна имаш се што ти треба www.epson.comДечки , ми требит драјвер за Epson styles printer C46 за виндовс 7 ... Помагајте кажете од кај можам да го спуштам .... шо е можно побргу :smir:
Пробај, ќе одговара. Ако не, секогаш можеш uninstall и/или system restore.Имам windows 7 , матична ASRock P4DE3, и интегрирана звучна Premium Level HD Audio (VIA® VT1708S Audio Codec) ((вајда само второво е името на звучната))
На страната на АСРОК за мојата звучна има драјвери , но имам некакви проблемио а сакам да најдам понови но неможам.
Има на страната на ВИА но за VT1708A, па сигурно нема да одговараат на мојата.
Ако сака некој и ако може нека ми најде. Фала пуно.