Добро бе шо се напна, те прашав најкултурно, го знам кој е ване михајловски. Член на вмро беше сеа незнам дали е, ама човекот веќе неколку години на фејсбук контра нив постира(го иам за пријател), ни знам шо го боли, ни шо му е проблемот, ама знам дека многу овакви работи има кажано ништо се нема случено. Кој филм го пука негова работа, ама ја последен пат колку што знам овој беше фотограф, а не градоначалник/министер/премиер, па да знае како ќе била поделбата на објекти низ градов.Не бе онака ми текна од шо ми беше досадно, па си викам чекај ќе пуштам муабет. Изворот е Ване Михајловски, ако го знаеш, ако не дознај го.
Ако ја најдете, пратете ми и мене порака... и јас би сакала да запознаам оваква прогресивна омладинаhttp://www.facebook.com/groups/hiphopmacedonia/
Sasa Lazarevic
Moze li mi nego pomoci? Bio sam u Velesu pre 3 mesec dana i jedne noci iso sam kuce kroz opstinu Velesa. I tad sam vido jednu curicu kako pise ACAB na policiski automobil. Cura nije bas nesto visoka, imala je smedu kosi, naocare i vrlo lepa guza xD Ako je itko poznaje molim vas posaljite mi poruku, hvala vam
Ајде да му помогнеме на човеков![]()
Види шо пишав, а пишав "Ако овоа е точно", а никаде не се изјаснив дека е тоа точно. Инаку и ја сум за кружните и двосмерните улици, и до некаде за семафорите.
Ако тие две ги направат двонасочни,маме ќе им ебат.Вака е катастрофа а не па двонасочни да ги направат.Двете главни улици, од поштата кон болница и од Ара кон трговски, од еднонасочни ќе стануваат двонасочни.
Ја незнам од кој град си, ама велешани знаат пред 7-8 години не постоеја едносмерни улици, сите беа двосмерни, и немаше кревање брзина над 60, немаше лежечки полицајци. Имаше голема свест кај возачите, не се правеа трки по едносмерната доле.Ако тие две ги направат двонасочни,маме ќе им ебат.Вака е катастрофа а не па двонасочни да ги направат
Со голема разлика што овој пат лентите ќе бидат отворени, и ќе нема паркинг од страна, така да ќе има растојание од 2 метра помеѓу колите, и ќе нема застој. И трките почнаа по едносмерната и се одвиваат од пошта до брако, не ми кажуј, имам гледано. или од семафорите до црна река бензиската. Инаку да те потсетам дека од кружниот тек до стар мост, улицата е двосмерна, таму нема гужва.Шо зборуеш бе Занети?Па таму живеам, не ми кажуј како беше и како е сега.Немаше трки?Трки секогаш имало на ваа улица,само што тогаш беше уште полошо.
Катастрофа беше кога беше двосмерна а сега ќе биде уште покатастрофа.На кој каде ќе му текне запира,вака на едносмерна улица се кочи сообраќајот а не па на двосмерна.
Абе човек кај пошта живеам,катанга невидена беше пред да ја направат едносмерна улицата.Не можеш ваа улица да ја споредуваш со таа кај стар мост,тука има 3 пати поголема фреквенција.Трки имаше и кога беше двосмерна,по горната улица,највеќе со мотори.Со голема разлика што овој пат лентите ќе бидат отворени, и ќе нема паркинг од страна, така да ќе има растојание од 2 метра помеѓу колите, и ќе нема застој. И трките почнаа по едносмерната и се одвиваат од пошта до брако, не ми кажуј, имам гледано. или од семафорите до црна река бензиската. Инаку да те потсетам дека од кружниот тек до стар мост, улицата е двосмерна, таму нема гужва.
Би додал овоа е на нероден петко капа ќе му кроиме. Нека ја реализираат идејава, па да видиме како ќе биде поарно.