Вашиот фаворит на СП 2010-Ј.Африка

• Креатор на темата Креатор на темата RaZ-R
  • Време на започнување Време на започнување

Вашиот фаворит на СП 2010 е ?

• Австралија

Гласови: 1 0,3%
  • Јапонија

Гласови: 0 0,0%
  • Р.Кореја

• Аргентина

Гласови: 25 7,7%
  • Бразил

Гласови: 46 14,2%
  • Мексико

Гласови: 4 1,2%
  • САД

• Данска

• Англија

Гласови: 48 14,9%
  • Франција

Гласови: 12 3,7%
  • Германија

Гласови: 22 6,8%
  • Грција

• Италија

Гласови: 49 15,2%
  • Холандија

Гласови: 28 8,7%
  • Португалија

Гласови: 3 0,9%
  • Србија

Гласови: 20 6,2%
  • Уругвај

• Словенија

• Ј.Африка

• Шпанија

Гласови: 56 17,3%
  • Швајцарија

• Нигериа

• Камерун

• Брегот на Слоновата Коска

Гласови: 5 1,5%
  • некој друг..

Гласови: 2 0,6%

• Вкупно гласачи
    323
И кај мене е скоро иста ситуацијата како кај тебе..сум гледал 3 светски 3 европски и секаде силно ја подржував Италија и навивав за нејзе исто како Интер во клубскиот фудбал....но јас не ја подржувам дотолку Италија во ова СП поради освојувањето во 2006 каде што веќе го достигнаа фудбалскиот врв и поради Липи кој не ги зеде сантон и балотели....само кај тебе се бразил и холандија а кај мене аргентина поради тоа што време е да се тргнат од сенката на Бразил и да покажат дека и во аргентина се игра фудбал и дека се талентирана нација....но да не заборавиме дека тренерот му е наркоман па тешко дека ќе одат далеку!

И јас ќе бев за Аргентина, зошто увек аргентинците ми биле меѓу најомилените, ама кретенот Марадона не го зеде Камбијасо, еден Занети остана дома и како да навивам за нив, искрено им посакувам што побрзо да испаднат :)

Само Робенчо да не е повреден и Ван Перси и Снајдер да се здрави ќе газат лалињава.

Еееееј што е оваа клетва бе... Балак, Адлер, Ролфес, Вестерман, Треш, Микел, Есиен, Дрогба, Фердинанд, Пирло (почетокот сигурно), веројатно и Робен... :jaj:

Германија ми е фаворит, само премногу повредени имаме....

Германија ми е фаворит, само премногу повредени имаме....

Уживај си ти, без Балак ќе сме бољи, Освен шо не е во форма е и голем лузер во финалиња. Адлер е исто така заменлив, Вестерман не е кујзнае шо. Ако гледаше последниве три напревари ќе видеше дека "екс" капитенот на репрезентацијата до 21 година е одличен и во дефанзива и во офанзива за разлика од Балак, и одлично соработуваат со Швајни.

Така да не се плаши. Дојчланд убер алес.

Фаворит ми е Италија,штета што се повреди Пирло

ХОЛАНДИЈААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!

Англија, редно е нешто да освои по 1966 :cuc: а исто мерак ми е и Холандија секогаш имаат јака екипа, но немаат освоено ниту едно светско првенство.

По долго време немам некој посебен фаворит. Најверојатно ќе се одлучам за кого ќе навивам откако ќе видам кој како ќе изигра во групите.

England :)

Ама реално мислам дека после сиот медиумски притисок и форсирање врз нив, ќе се искакаат...максимум бронзен медал, што би било секако добар резултат.
Туку, чуднa работа ова светско нема најмногу гласови за бразил во анкетава :icon_lol:

Робен изгледа се враќа во тимот,прогнозирам на Холандија како големо освежување и фаворит од втор план

Како прво сум со Шпанците.

А имам симпатии и за Англичаните.

За Аргентина ќе ми биде мило да триумфираат само поради Меси!

Еве мој предлог во ова.....Аргентина Англија финале....

и Шпанија со ....хмммм....Бразил/Франција/Италија за трето место.....

Еве мој предлог во ова.....Аргентина Англија финале....

и Шпанија со ....хмммм....Бразил/Франција/Италија за трето место.....
Може полуфинале ама повеќе не:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom