- Член од
- 6 март 2009
- Мислења
- 979
- Поени од реакции
- 853
Мојот татко јас не го сметам за татко ...
Иако живеам со него .. исто ко да живеам со најголемиот непријател !
Welcome to the Club!Мојот татко јас не го сметам за татко ...
исто и кај мене... Го сакам многу и посакувам да го променам некако, но тоа е невозможно Добар е ми овозможува се што ке посакам јас сум галениче дома.. ама љубов, никаква.. Никогаш не сум го гушнала, никогаш не сум била блиска со него, тој е себична и самобендисана пијандура која прави проблеми дома секој саат..Чоеков е во принцип, мој најголем срам и несреќа. Штета што некои го немаат на овој свет, а јас и покрај тоа што е жив, го чувствувам за недопирлив и емоционално мртов.
Покрај сево ова, се работи за непоправливо одвратна компилација од најлоши карактеристики кои вклучуваат тврдоглавост, гадно болна желба за провокации, вечно незадоволство, неодговорност и мрзеливост. Сево ова, помножено со низок коефициент на интелигенција. Просто, се чудам како можел да ме створи.
Пробај разговарај со него да намали со алкохолот навистина не е добро и за него и за околината . И кај мене татко ми е мераклија по алкохол но често се спротиставувам на тоа па гледам да му иде срам од мене . Зближи се со него нема ништо подобро од родителската љубов искрена ...исто и кај мене... Го сакам многу и посакувам да го променам некако, но тоа е невозможно Добар е ми овозможува се што ке посакам јас сум галениче дома.. ама љубов, никаква.. Никогаш не сум го гушнала, никогаш не сум била блиска со него, тој е себична и самобендисана пијандура која прави проблеми дома секој саат..
ама навикнав веке на него.. знам како да играм во секоја ситуација со него.. тој само може да ќути и да ме слуша сега.. Како и да е многу сум попамента од него..
Ох џабе е џабеее.. има интелегенција 0 не знае ни што зборува ни што мисли.. абе бог да чува, жал ми е за мајками што мора нон стоп да се расправа со будала.. како старее така повеке забегува.. мора да се трпи тоа еПробај разговарај со него да намали со алкохолот навистина не е добро и за него и за околината . И кај мене татко ми е мераклија по алкохол но често се спротиставувам на тоа па гледам да му иде срам од мене . Зближи се со него нема ништо подобро од родителската љубов искрена ...
--- надополнето: 22 јуни 2012 во 05:06 ---
Секој има негативности и предности ти си за мене единствен . Можеби си повлечен но имаш помогнато на многу луѓе каде и да си никогаш нема да те заборавам . Секогаш гледаш секој да е задоволен иако најмалце секогаш останува за тебе ти никогаш немаш дадено слабост . Иако имам кажано дека не сакам да сум како тебе ама како тебе човек втор пат не се раѓа
Те сакам чале
Значи не ме сваќај погрешно и не е ова лично за тебе . Али неможам никако да ги сватам овие родители што немаат срам и обзир пред децата не створил фамилија за да се изживува врз неа туку напротив да има на кого во староста да му се радува и да знае дека секогаш до крај на живот деќа ќе има некој покрај него жал ми е за тие луѓе навистина го утнале живототОх џабе е џабеее.. има интелегенција 0 не знае ни што зборува ни што мисли.. абе бог да чува, жал ми е за мајками што мора нон стоп да се расправа со будала.. како старее така повеке забегува.. мора да се трпи тоа е
Другар јас се плашам дека нема да дојде моментот...epa koga ke dojde momentot na starosta trkaloto ke se zavrti i izzivuvanite ke se izzivuvaat vrz macitelot - zar ne e toa pravedno?
kаko toа mislis-nemа vrskа- se se vrаkа se se plаkаДругар јас се плашам дека нема да дојде моментот...
decko,morа dа dojde momentot nа stаrostа inаku nemа dа bide interesnokаko toа mislis-nemа vrskа- se se vrаkа se se plаkа