Ja bevNekoj drug so bil vcera ili zavcera bg po pasos
Da kazi so bilo kako bilo
Broj na prepiska? Data na intervju? Polozitelno od?UKAZ 98 konecno i jas uhhh proveruvajte so sreca
Указ 98 излезен од пред недела дечкоUKAZ 98 konecno i jas uhhh proveruvajte so sreca
Pravi profil pred 30 min i ukaz , ama glup e oti ukaz 98 ispadna pred edna nedela .. kolku treba da si retard asocijalen, da nemas zivot , obavezi i popametni raboti tuku da sednes da napravis nov akaunt i da sires dezinformacii .. nemozam da i go svatam mozoceto malecko .Broj na prepiska? Data na intervju? Polozitelno od?
Malku soomnitelen ti e profilot, prv post ti e ova![]()
Да.Vistina li e deka cel Avgust ne raboti ministerstvo za pravosudie?
Stanuva veke zagrizuvacka sostojbata na ovoj status. Zadolzitelna ja skratija od 19 na 6 meseci, a finalna ja napravija 7Finalna proverka intervjua 2019 ja proglasuvam za umrena....
A da popusis malku ti i da odjebes od tuka? Sho mislis?Да.
Септември исто, а октомври само на пола раб време. Тек од декември ќе почнат фул.
А и попладне ќе врни.
Ne se spustaj na toa nisko nivo,gledaj i prati si info na forumov,i ignoriraj se sto ne te interesira,ostaj gi "intelektualcite" da si brkaat rabota,bidejki nekoj moze da kaze sto saka nekoj nemozeA da popusis malku ti i da odjebes od tuka? Sho mislis?
NE...Vistina li e deka cel Avgust ne raboti ministerstvo za pravosudie?
To e taka deka nekolku dusi tuka si go prisvoja forumot kako niven, se bunat isto kako da si im otishol vo dvor vo 9 sabajle i da ima pravish galama a tie bile nokna smena, a ne smetaat na toa deka i tie nekogash bile novi na forumov deka ne se rodile tuka i deka i niv ne im bile jasni nekoj prashanja.. se soglasvam deka stvarno ima postaveno tuka prashanja sho nemaat nikakva logika ne velam ne, ama nekoi tuka velat ne doprinosvash nikako za temata a ako postirash te brkaat kako zaem da si im pobaral.. site se so maka ovde, nekoj so pomala maka nekoj so pogolema a nekoj so tugja..Ne se spustaj na toa nisko nivo,gledaj i prati si info na forumov,i ignoriraj se sto ne te interesira,ostaj gi "intelektualcite" da si brkaat rabota,bidejki nekoj moze da kaze sto saka nekoj nemoze