OD kade informacijata ?Ukazi posle izbori![]()
Taka bese i pred izborite vo april 1 mesec nemase nisto!OD kade informacijata ?
loso losoTaka bese i pred izborite vo april 1 mesec nemase nisto!
I sto e najlosha varijanta avgust ne raboti Min.za Pravosudie,znaci septemvri.......oktomvri....... ,da odam eden krevet u Bardovci da si rezerviram najdobroloso loso
Ne,ne e sigurna tuku taka bese pred izborite,i sea ako pak bide taka ke se utepame cekajki,i ne se vesti samo razmisluvanjeToa ne ti e sigurna informacija taka da stop lazni vesti.
Sigurno nekoj od posrednicive bi ja znael taa informacija, zasto ne se brisat / menuvaat iminja na ulici vez odluka na Sobranie na opstinata, ili kako i da im se vika institucijata.Zdravo drustvo dobiv informacija deka ulicata na koja sme zavereni Lege 6 e izbrisana.. Kolku e verodostojno neznam taka mi kazaja ako ima nekoj info neka spodeli
Ima problem, vec 1 mesec nema nikakvih promena. Trenutno je 7 meseca, ako ovako nastave bice i duze.Da ne ima nekoj problem so 2019 finala pozdrav neli bese 5 meseci
Sent from my SM-G960U using Tapatalk
Ke molam za info za posrednikot .. blagodaramДа споделам информација чисто осеќам должност пошто и јас тука од вас се информирав.
Ова со указите преку ред во Софија ке биде уште месецов затоа побрзајте да не ве мотаат посредници.
Ако некој нема посредник или го мота лаже пишете во инбокс ке ви дадам број од посредничката моја она живее во Софија од тука и праќате изводи на вибер кога ке стигнете се ви е преведено платена такса спремно.уште еднаш нити сум посредник нити имам некој ќар само сакам да помогнам,некои веќе и земаа пасош што побараа бројче.сами си се пазарите .позд
Od kade znaes deka ke bide uste mesecov?Да споделам информација чисто осеќам должност пошто и јас тука од вас се информирав.
Ова со указите преку ред во Софија ке биде уште месецов затоа побрзајте да не ве мотаат посредници.
Ако некој нема посредник или го мота лаже пишете во инбокс ке ви дадам број од посредничката моја она живее во Софија од тука и праќате изводи на вибер кога ке стигнете се ви е преведено платена такса спремно.уште еднаш нити сум посредник нити имам некој ќар само сакам да помогнам,некои веќе и земаа пасош што побараа бројче.сами си се пазарите .позд
Verovatno zbog toga sto na sajtu pise da se ocekuje da za 1.5 mesec ove mere daju rezultate i da se podizanje ukaza vrati u normalu.Od kade znaes deka ke bide uste mesecov?