Хахахахахаха фалаааааааааааCestitke
Автоматски споено мислење:
Фала Ви дечкииии да се враќа кај ситеее лелееее многу сум среќнааааааso srekjaaaaaaaa ajdee za ubooooo
Хахахахахаха фалаааааааааааCestitke
Фала Ви дечкииии да се враќа кај ситеее лелееее многу сум среќнааааааso srekjaaaaaaaa ajdee za ubooooo
Cestito I samo NapredФала ти многу најмногу Паленце !!!!! После 8 години луѓе не ми се верува !!!!!! ФАЛА ВИ НА СИТЕ ЗА ПОДРШКАТА!!! СИТЕ ДА СИ ДОЧЕКАТЕ НЕОПИШЛИВО ЧУВСТВО !
ПС: ИМАМ МАЈСТОРИ ДОМА, КОГА СКОКНАВ ОД СРЕЌА СЕ ИСПЛАШИЈА ЛУЃЕТО ХАХАХАХАХХАХА
Ako ne ti e tesko da pises koga ti se smeni vo Polozitelno, da vidam da sporedam do kade se, pozz I uste ednas so srekjaАуууууууууу
cestitki, konecno i kaj tebe, mnogu mi e milo... sega e najubavo custvoto.. pozУКАААААААААААААААААААААААААААААААААААЗ
Честитки Александра со убаво и повеќе пари помалвр нервоза да ти носи.Ауууууууууу
Фала ти многу друженце и ти да си дочекаш, сите да си дочекате. Абе чувството е закон, но навиката останува, уште си го проверувам статусот не ми се верува и сама се смеам хахахахахахахаcestitki, konecno i kaj tebe, mnogu mi e milo... sega e najubavo custvoto.. poz
Cestitam od srceУКАААААААААААААААААААААААААААААААААААЗ
Уште да видиме дали ќе ти се смени дека е пратено во амбасадаФала ти многу друженце и ти да си дочекаш, сите да си дочекате. Абе чувството е закон, но навиката останува, уште си го проверувам статусот не ми се верува и сама се смеам хахахахахахаха
Pale da ne ima uste nekoj ukazУште да видиме дали ќе ти се смени дека е пратено во амбасада
Фала ти многу друженце и ти да си дочекаш, сите да си дочекате. Абе чувството е закон, но навиката останува, уште си го проверувам статусот не ми се верува и сама се смеам хахахахахахахаcestitki, konecno i kaj tebe, mnogu mi e milo... sega e najubavo custvoto.. poz
Фала ти многу душо !!!!!Честитки Александра со убаво и повеќе пари помалвр нервоза да ти носи.
Фала ти да ви се враќа !!!!Cestitam od srce
Тоа чекам Пале денес, и утре одам во МП и ќе ве известам.Уште да видиме дали ќе ти се смени дека е пратено во амбасада
Cestitki, od srce mi e milo <3Ауууууууууу
Фала многу Блгарче да си дочекаш и ти промени во најбрзо време од се срце и ја ти посакувам !!!!Cestitki, od srce mi e milo <3
So zdravje da ti sluzi drzavjanstvoto :*