Хахахахахаха фалаааааааааааCestitke![]()
Автоматски споено мислење:
Фала Ви дечкииии да се враќа кај ситеее лелееее многу сум среќнааааааso srekjaaaaaaaa ajdee za ubooooo
Хахахахахаха фалаааааааааааCestitke![]()
Фала Ви дечкииии да се враќа кај ситеее лелееее многу сум среќнааааааso srekjaaaaaaaa ajdee za ubooooo
Cestito I samo NapredФала ти многу најмногу Паленце !!!!! После 8 години луѓе не ми се верува !!!!!! ФАЛА ВИ НА СИТЕ ЗА ПОДРШКАТА!!! СИТЕ ДА СИ ДОЧЕКАТЕ НЕОПИШЛИВО ЧУВСТВО !
ПС: ИМАМ МАЈСТОРИ ДОМА, КОГА СКОКНАВ ОД СРЕЌА СЕ ИСПЛАШИЈА ЛУЃЕТО ХАХАХАХАХХАХА
Ako ne ti e tesko da pises koga ti se smeni vo Polozitelno, da vidam da sporedam do kade se, pozz I uste ednas so srekjaАуууууууууу
cestitki, konecno i kaj tebe, mnogu mi e milo... sega e najubavo custvoto.. pozУКАААААААААААААААААААААААААААААААААААЗ
Честитки Александра со убаво и повеќе пари помалвр нервоза да ти носи.Ауууууууууу
Фала ти многу друженце и ти да си дочекаш, сите да си дочекате. Абе чувството е закон, но навиката останува, уште си го проверувам статусот не ми се верува и сама се смеам хахахахахахахаcestitki, konecno i kaj tebe, mnogu mi e milo... sega e najubavo custvoto.. poz
Уште да видиме дали ќе ти се смени дека е пратено во амбасадаФала ти многу друженце и ти да си дочекаш, сите да си дочекате. Абе чувството е закон, но навиката останува, уште си го проверувам статусот не ми се верува и сама се смеам хахахахахахаха
Pale da ne ima uste nekoj ukazУште да видиме дали ќе ти се смени дека е пратено во амбасада![]()
Фала ти многу друженце и ти да си дочекаш, сите да си дочекате. Абе чувството е закон, но навиката останува, уште си го проверувам статусот не ми се верува и сама се смеам хахахахахахахаcestitki, konecno i kaj tebe, mnogu mi e milo... sega e najubavo custvoto.. poz
Фала ти многу душо !!!!!Честитки Александра со убаво и повеќе пари помалвр нервоза да ти носи.![]()
Фала ти да ви се враќа !!!!Cestitam od srce![]()
Тоа чекам Пале денес, и утре одам во МП и ќе ве известам.Уште да видиме дали ќе ти се смени дека е пратено во амбасада![]()
Cestitki, od srce mi e milo <3Ауууууууууу
Фала многу Блгарче да си дочекаш и ти промени во најбрзо време од се срце и ја ти посакувам !!!!Cestitki, od srce mi e milo <3
So zdravje da ti sluzi drzavjanstvoto :*