I jas sum na finalna uste prep. 46xx/2020 - preko konzulat Belgradjas sum na finalna se uste prep.65xx/2020,preku konzulat,sto bi znacelo toa,
I jas sum na finalna uste prep. 46xx/2020 - preko konzulat Belgradjas sum na finalna se uste prep.65xx/2020,preku konzulat,sto bi znacelo toa,
ова се правам дека не го читам...Поздрав луѓе. Имам прашање до поискусните членови на форумот, дали знаат дека некој поднел барања за БГ државјанство за себе и за малолетни деца заедно или е услов прво родителот да добие државјанство, па дури потоа да поднесе документи за деца?
Првин Родител,па после децата.На основа на родителот ќе добијат децата.МАРИН, многу ти благодарам за одговорот. Добро ми одржа лекција. Го разгледав речиси целиот форум, но не успеав да најдам соответен одговор. Не влегов на форумот да поставам само едно прашање. Далеку од тоа. Од друга страна, не се сметам за доволно информиран и не сакам да објавувам бескорисни работи. Поздрав до сите членови ...
Kaj drugite isto taka se smeni. Nisto strasno ne e. Sistemska greska e. Na finalna siОбразувана преписка N:xxxxx/2020/xx.xx.xxxx г. Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване
Ве молам ако може некој да ми каже што значи статусов.
До скоро стоеше статусот:
По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.
Можно ли е процедурата да е вратена на почеток?
Brat veke dolgo vreme sakav da pisham vakvo nesto slicno. Lugjevo na forumot mislat deka ovde nekoj e duzen da gi odgovara istite prasanja po 100 pati.ова се правам дека не го читам...
можеш прво ти
може прво децата
можеш во исто време со нив
!!!! но ако одиш со документ од твои поредок и тој твој поредок е до/заклучно со трето колено на најмладиот барател на државјанство.
сепак се малолетни и не усложнувај, земи прво ти потоа за нив поднеси да си земат преку родител...
извини што ќе го искористам твојот пост...
имаше еден талент на форумов го немаше жив и добил указ и нека му е честито и во два наврата поставува прашања и ја оптоварува темата со веќе дискутирани и објаснети работи наназад со месеци!
Сонце, земи разлистај форумот или сите што сте нови и чекате указ земете и зачувувајте постови, фаќајте забелешки и 3 пати размислете пред да поствите прашање...
на форумов јас и сите останати членови сакаме конструктивни постови за да си помогнеме, а не да одговараме за нешто што е 2759пати напишано и објснето...
благодарам ако наидов на разбирање!
Sent from my iPhone 14 Pro Max using Tapatalk
Здравејте, това вашијат фајл ли е? С какви документи кандидатствахте?5360/2020 pozitive today