Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Епа има направено СПИСОК кој го објавува секој ден Бибо. На тој список имаш членови со статус и дата. Види тие што се околу твојата дата интервју, и ќе знаеш отприлика која преписка си. И по дата на положително издавааат укази. Списокот можеш да го разгледаш , неколку страници назад , синоќа е постиран пак. Пиши со какви документи си и ако сакаш нека те внесат и тебе, гледам нов член си. Позз со среќа

Ne razbiram kako nekoi clenovi se falat deka za tocno edna godina od intervju veke se na polozitelna?!?!? Eve vo spisokot stavete me i mene, iako e za soprugot prepiskata, intervju Sofija 25.03.2019. Uste e na zasolzitekna, denes tocno 1,5 godina ! So BKKS potvrda, odneseni i orginali po vtor pat vo Ministerstvo

Епа има направено СПИСОК кој го објавува секој ден Бибо. На тој список имаш членови со статус и дата. Види тие што се околу твојата дата интервју, и ќе знаеш отприлика која преписка си. И по дата на положително издавааат укази. Списокот можеш да го разгледаш , неколку страници назад , синоќа е постиран пак. Пиши со какви документи си и ако сакаш нека те внесат и тебе, гледам нов член си. Позз со среќа
Preku roditel

Od Buotek testot e priznat, dobivas na mk na eng i plus sertifikat so bar kod i fiskalna. Se ke si ponesete vo orginal! 4.500,00 den od covek, bev vo Sofija pred tocno 1 mesec

Уште се превземаат преписките,инаку указ 141/2020 беше за странци само.А указ 140/2020 се за наши.
Автоматски споено мислење:

Али нема уште околу твојот број ,поголемите преписки се опфатени сега за сега,но може до после и кај тебе да биде.
пред и до 13157/2018
Уште се превземаат преписките? Што е тоа?

Nisto togas ne ja znam
Автоматски споено мислење:

Na 04.06.2018
И јас бев иста дата на интервју... Од 03 овој месец веќе имам указ.. Ајде тука некаде си можеби покасно си бил на статус положително

И јас бев иста дата на интервју... Од 03 овој месец веќе имам указ.. Ајде тука некаде си можеби покасно си бил на статус положително
Абе јас порано од вас бев на интервју, па еве уште ме мотат, немат никаков ред, се минат сите граници, ама нејќам да сум негативна, 8 години поминаа и веќе нит ми е интересно нит нервозно, 1000 прилики у ЕУ испуштив од нивните менувања на закони и правила. Чекајте си, и тоа е. Нема друго.

Pozdrav do site, dali nekoj znae dali mozam sam da otidam vo opstina da si prijavam adresa i maticen i ako mozam nekoj nasoki da mi dade kako odi celata procedura?

Isto preku roditel bese ili ... posto izgleda preku roditel poveke se ceka

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom