broj na molba tie ili broj na prepiska?? i jas sum noemvri 2016 na intervju nemat nikakv promena, so kakvi dokumenti si i so odnese kakp dopolnitelen dokument?pozz pred malku vidov deka mi e smenet statusot , pa me interesira znae li nekoj sto odi sledno i od prilika uste kolko treba da cekam dali biduva ili ne ??
imam podneseno 2015
brojche: 119**/2015
na interviju imam odeno noemvri 2016 a na dopolnitelna bev lani od dekemvri pa do sega .Прегледај го приврзокот 201251
Prijatele aj kazi samo dali u sofija bese i datata na intervju i so so dokumenti si. I jas beeh noemvri na intervju broj 22××/2016 da znam dali ke doprat do mojte dokumenti u skoto vreme.pozz pred malku vidov deka mi e smenet statusot , pa me interesira znae li nekoj sto odi sledno i od prilika uste kolko treba da cekam dali biduva ili ne ??
imam podneseno 2015
brojche: 119**/2015
na interviju imam odeno noemvri 2016 a na dopolnitelna bev lani od dekemvri pa do sega .Прегледај го приврзокот 201251
1. За Битола можам да ти кажам дека се вади истиот ден. До 12 или до 13 се примаат барања, а после 15 се подигнуваат готови потврди.Има две прашања: потврда за неосудуваност за колку време (дена/недели) се вади?
И второ, каде правите превод на Бугарски на овакви документи?
е баш ти фала имав спремно шампањско,ме израдува многу и ми даде надеж,аја ништо од работата[DOUBLEPOST=1544776660][/DOUBLEPOST]Denes se slusnav so mojot posrednik nema da spomenam ime. Mi kaza deka so izdadenii potpisani ukazi se stignati do 6300... e sega dali e toa vistina neznam. I kaza deka sleden bran na potpisi ke ima posle Nova Godina.
јас сум 64xx/2016 првата недела от јуни,,АМАН ПИШИ ЧИМ ТИ СЕ СМЕНИ,ти си некој предмене,поз,среќноMozebi po br na molba, jas sum 63xx/2016 po br na molba, okolu 5 meseci cekam za potpis. Bev na intervju 31 maj 2017... Nekoi clenovi kazhaa deka im potpishale ukaz a imale intervju nekoi 2 nedeli pred mene. Dobro che bide da ima novi ukazi posle Nova Godina
Македонизмот пак ќе завледее во народов...Македонскио народ секогаш пател од предавници гледајќи да си го спасат својот газ за само своја лична егзистенција, затоа и ни умира нацијата. Како не ви е срам бе бугари да се правите ?!
Во Бугарија се' цвета гледам.Македонизмот пак ќе завледее во народов...
1. Кога властите нема да работат само за нивниот џеб!
2. Кога здравството, образованието, судството и останатите инстититуции нема да се корумпирани!
3. Кога платите нема да ни служат само за да си купиме леб и сол.
4. Кога ќе се анулира вмешаноста на политиката во секоја сфера од животот.
И мене тоа не ми е јасно, коа боље е да си бидат Северњаци.Македонскио народ секогаш пател од предавници гледајќи да си го спасат својот газ за само своја лична егзистенција, затоа и ни умира нацијата. Како не ви е срам бе бугари да се правите ?!
Ko ti kaže da nismo BUGARI?! Imamo pravo da živimo gde hoćemo!Во Бугарија се' цвета гледам.
Преселте се во Бугарија и така се изјаснувате за БУГАРИ !
Ти очигледно имаш криза во идентитет. Незнаеш дали си босанец, македонец или бугар.Ko ti kaže da nismo BUGARI?! Imamo pravo da živimo gde hoćemo!
Повеќекратното државјанство е едно од неспорните човекови права овде! Сѐ додека имаме право на двојно/тројно, ќе го искористиме тоа... А, вие, патриотите, давајте аплаузи на бившиот криминалец кој препега во Будимпешта и на сегашниот апаж Зајак кој ја прекрсти државата во Северна, и ја бламира низ Светов.Во Бугарија се' цвета гледам.
Преселте се во Бугарија и така се изјаснувате за БУГАРИ !
Pa jel ti rekoh da sam Bugarin!?Ти очигледно имаш криза во идентитет. Незнаеш дали си босанец, македонец или бугар.