Бугарското предавство на Делчев

Член од
29 септември 2007
Мислења
245
Поени од реакции
17
Ми се чини дека ова се истите ликови цело време... уште пред 10 години на еден струмички форум беа претплатени да провоцираат и да ловат во матно.

И секогаш кога нема аргументи секогаш или пцујат или е пропаганда...

Никако да сфатат дека се им е попусто, помина возот и назад нема.

Македонија на Македонците, а не на Бугарите!

Ајде сега почнете да плачете пак...

Член од
20 декември 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
75
Кого тоа ти си "лупал" бе токмаче едно неписмено?
Од што сум те ЛУПАЛ овде ти се уарнило изгледа па си решил наместо Коскена птица со ѓоа машки пол да се престориш во некаква си ѓоа-женска Biljana, за да изгледа поприродно кога те дуфтаат на другите форуми.
Еееее, мизеријо една неарна и ХЕРМАФРОДИТСКА, за жалење си бре.
Не само јас, туку по се изгледа и Билјана те лупала.
Видовме како побегна од Котлето.

Кажав ти, без Братот сте за никаде.

Ч Е Н Т О

Методија Андонов
Член од
3 јули 2008
Мислења
1.698
Поени од реакции
1.612
Kasnakoski напиша:
Не само јас, туку по се изгледа и Билјана те лупала.
Видовме како побегна од Котлето.

Кажав ти, без Братот сте за никаде.
:pos2::pos2::pos2:

За да се чаталиш дека некого си "лупал" треба да имаш со што.
А исфрустрирани типчиња што денес се претставуваат како машко, утре како женско тешко дека "лупнале" било што во животот, туку напротив едвај чекаат некој нив да ги лупне.
Еве како изгледа и што прави Kasnakoski т.е. Biljana_Gjorbunarska:

:sekss:
:pos::pos::pos:

Ете зошто дојде овде и бараше некој ДА ТИ СЕ ЗАКАЧИ, исто како што бараш на Воденица под никот Biljana_Gjorbunarska.
Во МАКЕДОНСКИОТ жаргон кога некој бара да му се ЗАКАЧАТ, тоа има интересно значење.
Затоа размисли добро пред да побараш такво нешто друг пат...
Освен ако не ти беше тоа и целта, којзнае... поминаа неколку месеци како го лапна сосе кохонес на темата за книгата на Баронот Де Тот, па изгледа ти се уарни и дојде пак на нова доза...
:toe:

И ти реков да не ми се трескаш од земја, Ч Е Н Т О има вкупно 17 поста на котле, и ти таму ништо, ама баш НИШТО не си ни побил, ниту си докажал нешто спротивно, туку напротив.
Еве ги скоро сите мои постови таму, па нека прочита секој дали некој ме демантирал или Ч Е Н Т О бил тој што лупал и разбивал ефтината болгаристанска пропаганда:

15-04-2010

Ова е на тема отворена од таквите турко-монголски абдали како тебе со цел да замачкаат и да излажат што може повеќе народ дека демек историското паметење кај нас Македонците за Филип, Александар и древните Македонци било вештачки натурено од грците, што е една од најголемите глупости што сте ги смислиле.
И не сум се откажал од ништо што сум напишал, напротив.
Арно ама не мислам да губам време на форумчиња каде што на некои им е дозволено да постираат што ќе им прдне и кај ќе им прдне.
Па така на пример во тема за Цар Самоил ми дрочат за Тито, или во тема за Мисирков тие постираат за Аспарух и слично.
Ама што да се очекува од шизофрени абдали како вас, што до ден денешен не си го знаете "ПРОИЗХОДОТ"..?!?
:toe:

31-05-2010

Е овде имам повеќе постови, што почнуваат од страна 8 па натака, нека прочита секој што сум напишал, зашто стојам зад сето тоа.
Се обидел оној П'т и уште неколку други да тресат глупости и да замајуваат народ, арно ама не им поминала глупоста.

Затоа немој да ми дрочиш овде хермафродитче, на мене не ми е потребен ни Братот, ни некој друг да те лупам по празната тиква што ја носиш на рамењата, без разлика што во последниве 2-3 години си нон-стоп присутен на сите македонски форуми.

Член од
20 декември 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
75
Голема истерија.
И машки и женски те лупале, па сега измислуваш и хермафродити.

Ако мислиш дека е подостоинствено да си лупан од хермафродит, теши се.

Давај по темите сега да те видиме.

Член од
1 мај 2009
Мислења
204
Поени од реакции
52
Не мислите дека е трошење време да се расправа човек со ѕид? Аргументите се изложени- контрааргументите се сиромашни и мошне наивни, па на тие што не им одговара тоа ќе се фаќаат за сламки само да опстои темата подолго. Мислам дека агентите се платени да ни го губат времето.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Точна е твојата констатација Шарко, тоа е замислата на Каснакоски и неговите колеги.

Член од
20 декември 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
75
Мојата замисла е да ги срушам заблудите.
Ете успевам.
Нај си се гордејам со Константин Бели Македонецот.
Не знам дали статијата уште седи на Македониум, ама ја срушив тотално.
Другото е за Голем Александар во Венеција од 1845.
Да не се фалам, ама многу се.
На лаѓата нозете и` се кратки.
Јас сум за вистината.

Член од
8 ноември 2008
Мислења
2.172
Поени од реакции
1.266
Мојата замисла е да ги срушам заблудите.
Ете успевам.
Нај си се гордејам со Константин Бели Македонецот.
Не знам дали статијата уште седи на Македониум, ама ја срушив тотално.
Другото е за Голем Александар во Венеција од 1845.
Да не се фалам, ама многу се.
На лаѓата нозете и` се кратки.
Јас сум за вистината.
Не рушиш заблуди - се глупираш!
Нема со што да се гордееш - не сум чул некој да се гордее со глупости (освен ако си ти некој исклучок).
Слободно фали се оти освен тебе самиот - нема кој друг да те пофали.
Колку што знам - лаѓата нема нозе туку весла...
Ти си за вистината - ама фабрикувана.

Ако не се Македонските историски личности - нема со што да се пофалите. Зошто не се топорите со јуначките достигнувања на Кубрат и останатите Татари? Што се запнале за Македонците? И на крај на краиштата : која е твојата цел овде? Што те интересира кој што напишал на конкретниов форум? Овде се присуствува ако те интересира нешто да научиш, да презентираш некој непознат факт од Македонската историја, или да го изнесеш своето мислење по одредена проблематика. Ако твојата цел не е ништо од ова, се прашувам - која е твојата цел? (знам која е, ова е само реторички).

Kajgana Shop

На врв Bottom