Kasnakoski напиша:
Не само јас, туку по се изгледа и Билјана те лупала.
Видовме како побегна од Котлето.
Кажав ти, без Братот сте за никаде.
:pos2::pos2::pos2:
За да се чаталиш дека некого си "лупал" треба да имаш со што.
А исфрустрирани типчиња што денес се претставуваат како машко, утре како женско тешко дека "лупнале" било што во животот, туку напротив едвај чекаат некој нив да ги лупне.
Еве како изгледа и што прави Kasnakoski т.е. Biljana_Gjorbunarska:
:sekss:
Ете зошто дојде овде и бараше некој ДА ТИ СЕ ЗАКАЧИ, исто како што бараш на Воденица под никот Biljana_Gjorbunarska.
Во МАКЕДОНСКИОТ жаргон кога некој бара да му се ЗАКАЧАТ, тоа има интересно значење.
Затоа размисли добро пред да побараш такво нешто друг пат...
Освен ако не ти беше тоа и целта, којзнае... поминаа неколку месеци како го лапна сосе кохонес на темата за книгата на Баронот Де Тот, па изгледа ти се уарни и дојде пак на нова доза...
И ти реков да не ми се трескаш од земја, Ч Е Н Т О има вкупно 17 поста на котле, и ти таму ништо, ама баш НИШТО не си ни побил, ниту си докажал нешто спротивно, туку напротив.
Еве ги скоро сите мои постови таму, па нека прочита секој дали некој ме демантирал или Ч Е Н Т О бил тој што лупал и разбивал ефтината болгаристанска пропаганда:
15-04-2010
Ова е на тема отворена од таквите турко-монголски абдали како тебе со цел да замачкаат и да излажат што може повеќе народ дека демек историското паметење кај нас Македонците за Филип, Александар и древните Македонци било вештачки натурено од грците, што е една од најголемите глупости што сте ги смислиле.
И не сум се откажал од ништо што сум напишал, напротив.
Арно ама не мислам да губам време на форумчиња каде што на некои им е дозволено да постираат што ќе им прдне и кај ќе им прдне.
Па така на пример во тема за Цар Самоил ми дрочат за Тито, или во тема за Мисирков тие постираат за Аспарух и слично.
Ама што да се очекува од шизофрени абдали како вас, што до ден денешен не си го знаете "ПРОИЗХОДОТ"..?!?
31-05-2010
Е овде имам повеќе постови, што почнуваат од страна 8 па натака, нека прочита секој што сум напишал, зашто стојам зад сето тоа.
Се обидел оној П'т и уште неколку други да тресат глупости и да замајуваат народ, арно ама не им поминала глупоста.
Затоа немој да ми дрочиш овде хермафродитче, на мене не ми е потребен ни Братот, ни некој друг да те лупам по празната тиква што ја носиш на рамењата, без разлика што во последниве 2-3 години си нон-стоп присутен на сите македонски форуми.