- Член од
- 20 септември 2011
- Мислења
- 8.146
- Поени од реакции
- 8.544
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ќе се обидам јас да ти обесна потоа фми ќе дополниfmi
Сум слушнал дека Белене е планирана нуклеарна централа.
А Хезбулах е организација која делува во Либан?
Каква врска имаа овие две работи? И каква врска постои помеѓу Хезбулах и Бугарија?
Белене е проект наследен от времето на социализма и управуването на Тодор Живков. Бугарската индустриja е трошела многу електрична енергиja и после изградбата на нуклеарката во Козлудуj е започната изградба на нуклеарка во Белене како првиот проект е бил 4 реактора по 1000 MW/h секи един.fmi
Сум слушнал дека Белене е планирана нуклеарна централа.
А Хезбулах е организација која делува во Либан?
Каква врска имаа овие две работи? И каква врска постои помеѓу Хезбулах и Бугарија?
да,од денес сеmysakaVmraka
Дали овие фотографии се од денес?
mysakaVmraka
Дали овие фотографии се од денес?
Не можам да гледам таква работа, па не го ни гледав видеото. Се грозам од такви работисе самозапалил студент( познат фотограф и алпинист)
Во критична состојба е http://www.blitz.bg/news/article/184334
два се случаите еден од Варна на 20.02 и еден од Велико Трново мислам на19 беше! На видеото на куул нема такво нешто неговото видеото е од денес и од Софија!Не можам да гледам таква работа, па не го ни гледав видеото. Се грозам од такви работи
Немој некој овде да помислува на такви работи... Нема ништо што вреди колку еден човечки живот
Се самозапалуваат поради сметки за струја итндва се случаите еден од Варна на 20.02 и еден од Велико Трново мислам на19 беше! На видеото на куул нема такво нешто неговото видеото е од денес и од Софија!
не сум рекол дека е поради сметка за струја во Варна мислам дека беше протест против градоначалникот а за Трново незнам, не е толку проблем да си плаќаме струјата а во тоа дека ни крадат очигледно и државата им дозволуваСе самозапалуваат поради сметки за струја итннеразбирам нешто трасна клечката удри влечката што ли е тоа...Ова е шала или има стварно толкави пациенти.
![]()
И кај нас крадат... Топлификација не одра.... Просечна месечна сметка за парно во Скопје е 100 евра и се плаќа 12 месеци. Толкави сметки нема ни на северен пол.не сум рекол дека е поради сметка за струја во Варна мислам дека беше протест против градоначалникот а за Трново незнам, не е толку проблем да си плаќаме струјата а во тоа дека ни крадат очигледно и државата им дозволува