Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку што знам, анализа на хормоните само приватно иде, фондот не ги покрива, така да најбоље ти е да одиш во некоја приватна. Ни со ред ни со гужви ќе се замараш по болнициве.Цена на хормонална слика, некој да има правено? Дали може под ФЗО, или мора приватно? И на кои хормони да обрнам внимание, сакам пред се да направам лично за мене, а потоа да започнам со такмичарски припреми (пред да го контактирам менторот сакам сам да си направам тестирања)...
НЕКОЈ СО ИСКУСТВА?
...аман де, од каде пак ова? или матичната те лаже да не ти даде упат или од лабораторија немаат реагенси и демек хормоните оделе „на приватно“, таман работа да пациентите платат, секое испитување, така и хормоните си има цена се собираат сите цени и се гледа во кој распон на вкупен износ спаѓа таква партиципација и ќе платиш само партиципацијата... да речеме испитување на хормони што приватно би било со цена од 5 000 ден партиципација ќе платиш 700 ден, но никако приватно!Колку што знам, анализа на хормоните само приватно иде, фондот не ги покрива, така да најбоље ти е да одиш во некоја приватна. Ни со ред ни со гужви ќе се замараш по болнициве.